ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Κάτας: "Αν έχουμε ανάγκη για ενίσχυση, κάτι θα γίνει, έχουμε μιλήσει γι' αυτό"

Ο Όντεντ Κάτας στο ντεμπούτο του στον πάγκο του Παναθηναϊκού
Ο Όντεντ Κάτας στο ντεμπούτο του στον πάγκο του Παναθηναϊκού EUROKINISSI

Να μάθει το ρόστερ του Παναθηναϊκού μέσα από τις προπονήσεις πριν αποφασίσει για το αν οι πράσινοι χρειάζονται μεταγραφή θέλει ο Όντεντ Κάτας, που αποθέωσε τον Δημήτρη Διαμαντίδη στην Cosmote TV (VIDEO).

Λίγες ημέρες μετά από την άφιξή του στην Ελλάδα, λίγες ημέρες μετά από τους εκτός έδρας αγώνες με τη Φενέρμπαχτσε για τη EuroLeague και με τον Άρη για τη Stoiximan Basket League, ο Όντεντ Κάτας μίλησε στην Cosmote TV για τις πρώτες του εντυπώσεις από τον Παναθηναϊκό, για τον Δημήτρη Διαμαντίδη, αλλά και για την πιθανότητα μεταγραφής που θα ενισχύσει το ρόστερ των πράσινων.

Αναλυτικά όσα είπε ο Όντεντ Κάτας:

"Είμαι ενθουσιασμένος που βρίσκομαι εδώ, το γήπεδο, έχω τόσες αναμνήσεις. Ξέρω τι σημαίνει να είσαι μέλος του Παναθηναϊκού, πόσο σπουδαίο είναι. Θα δώσω τα πάντα. Δεν θα είναι εύκολο για εμένα, αλλά δεν με φοβίζει η δουλειά. Είμαι έτοιμος για να δουλέψω. Μπήκα στο Αλεξάνδρειο και είδα τη φανέλα του Γκάλη, είναι σημαντικό για εμένα όλο αυτό. Αν έπρεπε να επιλέξω ένα μέρος, θα ήταν αυτό.

Δεν έχουμε κάνει ακόμη κανονική επαφή, το πρόγραμμα ήταν σφιχτό. Εχω καλά παιδιά στο ρόστερ, αυτή είναι σίγουρα μια καλή αρχή. Πρέπει να δουλέψουμε κάποια πράγματα, θα είμαστε καλύτεροι όσο περνάει ο καιρός. Λατρεύω το ευρωπαϊκό μπάσκετ, ο Διαμαντίδης ήταν κυρίαρχος. Ήταν διασκεδαστικός, αλλά πλέον ως προπονητής και ως πρώην παίκτες, καταλαβαίνω ότι έκανε τα πάντα για να κερδίζει. Δεν τον ένοιαζε ο εαυτός του, μόνο η νίκη, μακάρι να είχα έναν παίκτη σαν τον Διαμαντίδη.

Θα δούμε, αν έχουμε ανάγκη κάτι θα γίνει (για μεταγραφική ενίσχυση), έχουμε μιλήσει γι' αυτό, όμως μέχρι στιγμής δεν έχουμε κάνει ακόμη προπόνηση και δεν είναι δίκαιο να μιλάμε για κάτι τέτοιο. Θα χρειαστούμε λίγο καιρό, θα πάρει λίγο χρόνο".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ