ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Κάτας: "Κλειδί η άμυνα, ο Παπαγιάννης μπορεί να γίνει ένας απ' τους καλύτερους στην Ευρώπη"

Ο Όντεντ Κάτας στο ματς με το Μεσολόγγι
Ο Όντεντ Κάτας στο ματς με το Μεσολόγγι EUROKINISSI

Ο Όντεντ Κάτας μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ, για το σημείο που κρίθηκε το παιχνίδι με το Μεσολόγγι (102-68), ενώ έκανε ιδιαίτερη αναφορά στον Γιώργο Παπαγιάννη, τονίζοντας πως μπορεί να γίνει ένας απ' τους καλύτερους στην Ευρώπη (VIDEO).

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ επικράτησε του Μεσολογγίου με 102-68, για την 19η αγωνιστική της Stoiximan Basket League και ο τεχνικός του τριφυλλιού, Όντεντ Κάτας, αναφέρθηκε τόσο στην άμυνα που ήταν το κλειδί της νίκης αλλά και στον Γιώργο Παπαγιάννη.

"Να μάθουμε να παίζουμε καλά από την αρχή. Δεν γίνεται να αφήνουμε ένα ημίχρονο και στη συνέχεια να προσπαθούμε να το μαζέψουμε. Αυτό κάναμε και σήμερα. Ήταν ένα ζητούμενο η ποιότητα των σουτ. Αυτό που πρέπει να κάνουμε, είναι να βρούμε έναν τρόπο να ξεκινάμε καλύτερα τα παιχνίδια", δήλωσε αρχικά ο κόουτς των "πρασίνων".

Ενώ συνέχισε: "Η δουλειά μας τελείωσε στο δεύτερο μέρος, όταν παίξαμε άμυνα και σουτάραμε καλύτερα. Η άμυνα όμως ήταν το κλειδί και αυτή μας έδωσε τη νίκη".

Όσο για τον Γιώργο Παπαγιάννη: "Ο Παπαγιάννης είναι αποφασισμένος και αν είναι πιστός σε ό,τι πρέπει να κάνει πάνω στο παρκέ μπορεί να γίνει ο καλύτερος. Έχει τρομακτική προοπτική σαν παίκτης. Θέλει να δώσει πολλά στην ομάδα".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ