ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Κάτας: "Υπάρχουν πολλά νέα πράγματα για όλους μας"

Ο Όντεντ Κάτας στον πάγκο του Παναθηναϊκού στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Άρη
Ο Όντεντ Κάτας στον πάγκο του Παναθηναϊκού EUROKINISSI

Μετά το παιχνίδι με τον Άρη, ο Όντεντ Κάτας αναφέρθηκε στον χρόνο που θα χρειαστούν όλοι οι παίκτες, για να μπουν στη φιλοσοφία του.

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ δεν χρειάστηκε να πατήσει το γκάζι για να πάρει την εκτός έδρας νίκη επί του Άρη σε εξ αναβολής παιχνίδι για την 4η αγωνιστική της Stoiximan Basket League. Στο Nick Galis Hall, ο Όντεντ Κάτας πήρε την πρώτη νίκη της καριέρας του ως προπονητής του τριφυλλιού, μετά το φινάλε της αναμέτρησης όμως δεν στάθηκε σε όσα έγιναν, αλλά κατά βάση σε αυτά που έπονται για την ομάδα του.

"Είμαι πολύ χαρούμενος από την προσπάθεια. Μπορεί να δεχθήκαμε κάποιους εύκολους πόντους αλλά κερδίσαμε πολλά επιθετικά ριμπάουντ. Κάναμε πολύ καλή δουλειά σε αυτό το κομμάτι. Πήραμε συνολικά 18 και στο τέλος της ημέρας αυτό είναι που έδωσε την νίκη" δήλωσε αρχικά ο Όντεντ Κάτας, για να προσθέσει:

"Ξεκινάμε να "χτίζουμε" κάτι καινούριο. Αλλά δε μπορώ ούτε το "χτίζω" να πω. Είναι ακόμα πολύ νωρίς. Περιμένω ακόμα την πρώτη μου κανονική προπόνηση με όλους. Ακόμα δεν έχω κάνει. Είναι μια δύσκολη διαδικασία για όλους μας. Δεν είναι καθόλου εύκολο να ξεκινάς στα μέσα της σεζόν. Υπάρχουν πολλά νέα πράγματα για εμένα, όπως υπάρχουν και για τους παίκτες. Δεν είναι ποτέ εύκολο. Μου άρεσε πάρα πολύ η προσπάθεια των παικτών και όσο παραμένουμε θετικοί θα είμαστε καλά. Χρειαζόμαστε χρόνο για να φτάσουμε εκεί που θέλουμε".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ STOIXIMAN BASKET LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ