ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Ο Κάτας φέρνει τον Λούμπιν στο τεχνικό επιτελείο του Παναθηναϊκού"

Ο Λίορ Λούμπιν κάνει δηλώσεις μετά από αγώνα
Ο Λίορ Λούμπιν κάνει δηλώσεις μετά από αγώνα MACCABI TEL AVIV TV

Ο Όντεντ Κάτας θέλει να ξανασυνεργαστεί με τον Λίορ Λούμπιν, αυτή τη φορά στον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ. Στο Ισραήλ κάνουν λόγο για προχωρημένες διαπραγματεύσεις με τον 43χρονο τεχνικό.

Ο Όντεντ Κάτας θα γίνει τις προσεχείς ημέρες -με κάθε επισημότητα- ο νέος προπονητής του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ. Ο 46χρονος τεχνικός προετοιμάζει το... έδαφος για τη νέα σελίδα της καριέρας του, έχοντας ήδη εισηγηθεί -σύμφωνα με το Sport5- την ένταξη του Λίορ Λούμπιν στο επιτελείο του. Πρόκειται για τον head coach της Γκαλίλ Γκιλμπόα, τον οποίο γνωρίζει πολύ καλά.

Ο Λίορ Λούμπιν (ως παίκτης πέρασε ένα μικρό διάστημα της καριέρας του στον Απόλλωνα Πάτρας πριν από δεκαπέντε χρόνια) εργάζεται ως προπονητής από το 2008, έχοντα περάσει το μεγαλύτερο μέρος της καριέρας του ως assistant. Μαζί με τον Όντεντ Κάτας πανηγύρισε μάλιστα την κατάκτηση του πρωταθλήματος στο Ισραήλ το 2010 (στην Γκαλίλ Γκιλμπόα), στην οποία επέστρεψε το καλοκαίρι του 2019, αυτή τη φορά ως πρώτος προπονητής.

Στον ενάμιση χρόνο που βρίσκεται στο τιμόνι της, έχει δώσει πολύ καλά δείγματα γραφής, εν προκειμένω όμως μοιάζει έτοιμος να επιστρέψει στον ρόλο του βοηθού, για χάρη του Όντεντ Κάτας και του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ.

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα του Sport5, ο 43χρονος τεχνικός έχει ήδη κινήσει τις διαδικασίες για να αποδεσμευτεί από την ομάδα του προκειμένου να μπει στο ίδιο αεροπλάνο με τον Όντεντ Κάτας και να πιάσουν άμεσα δουλειά. Βάσει όσων καταγράφονται μάλιστα στο Ισραήλ, οι συζητήσεις είναι τόσο προχωρημένες, που μοιάζει εξαιρετικά δύσκολο να μην επιστρέψει ο Λιόρ Λούμπιν στην Ελλάδα, αυτή τη φορά με την ιδιότητα του assisant coach του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN BASKET LEAGUE EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ