STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Κάτας: "Τα συνεχόμενα ματς δεν είναι δικαιολογία, θέλουμε όλους τους τίτλους"

Ο Όντετ Κάτας στο ματς με τον Προμηθέα
Ο Όντετ Κάτας στο ματς με τον Προμηθέα EUROKINISSI

Αρκετά ικανοποιημένος με τη νίκη του Παναθηναϊκού κόντρα στον Προμηθέα εμφανίστηκε ο Όντετ Κάτας σε δηλώσεις του στην ΕΡΤ, ενώ τόνισε ότι ο Παναθηναϊκός θέλει όλους τους εγχώριους τίτλους.

Ευχαριστημένος με την αμυντική λειτουργία της ομάδας του εμφανίστηκε ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Όντετ Κάτας μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Προμηθέα στην Πάτρα με 83-61, για το εξ αναβολής ματς της 2η αγωνιστικής της Stoiximan Basket League.

Ο προπονητής των "πρασίνων" εστίασε στην καλή άμυνα της ομάδας του, στα συνεχόμενα ματς, ενώ δεν έκρυψε πως ο Παναθηναϊκός κυνηγάει όλους τους τίτλους. "Το κλειδί ήταν η άμυνα μας, δεχτήκαμε μόλις 61 πόντους. Επιθετικά θα μπορούσαμε να παίξουμε καλύτερα, δεν ξεκινήσαμε καλά στην επίθεση αλλά είμασταν καλοί αμυντικά και αυτό με χαροποιεί.

Για τη δυσκολία των συνεχόμενων ματς: “Έχουμε αρκετούς παίκτες που κάνουν τη δουλειά. Προφανώς μας λείπουν παίκτες για το ροτέσιον αλλά τώρα που τελειώσαμε με την EuroLeague εστιάζουμε στους δύο εγχώριους στόχους, το πρωτάθλημα και το κύπελλο. Είμαστε συνηθισμένοι στα συνεχόμενα ματς και δεν έχουμε δικαιολογία, θέλουμε να τα κερδίσουμε όλα”.

Οι δηλώσεις του Κάτας στην ΕΡΤ:

Photo credits: Eurokinissi

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ