ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Κατήφορος δίχως τέλος για τον Πανιώνιο, νέα καταγγελία από τον ΝτιΆντρε Λίγκινς

BASKET LEAGUE / ΗΡΑΚΛΗΣ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
BASKET LEAGUE / ΗΡΑΚΛΗΣ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Νέο χτύπημα στην ιστορία και το γόητρο του Πανιωνίου, με τον εκπρόσωπο του ΝτιΆντρε Λίγκινς να καταγγέλει τους κυανέρυθρους για τη συμπεριφορά τους απέναντι στον Αμερικανό γκαρντ.

Λίγες μέρες μετά από την καταγγελία του Μπράντον Μπάουμαν για εκβιασμό και λίγες ώρες μετά από όσα είπε ο Ντέβιν Σουίτνι για τους παράγοντες του Πανιωνίου, ήρθε η σειρά του ατζέντη του ΝτιΆντρε Λίγκινς να τα βάλει με τους κυανερυθρους για τον τρόπο με τον οποίο αντιμετώπισαν τον πελάτη του. Ο Λίγκινς ήρθε στην Αθήνα, δεν έπαιξε όμως ποτέ με τη φανέλα της ομάδας της Νέας Σμύρνης και φυσικά έχει ηδη αποχωρήσει από την Ελλάδα.

" Είμαστε εξαιρετικά απογοητευμένοι από τον τρόπο με τον οποίο μεταχειρίστηκε ο Πανιώνιος τον ΝτιΆντρε Λίγκινς τον τελευταίο μήνα. Ο ΝτιΆντρε ηταν στην ομάδα από τις 12 Φεβρουαρίου με συμβόλαιο έως το τέλος της περιόδου, όμως ο Πανιώνιος δεν κατάφερε να τον δηλώσει στην ΕΟΚ. Δεν αγωνίστηκε, ενώ έκανε προπονήσεις. Η ομάδα δεν τον πλήρωσε, δεν πλήρωσε τους εκπροσώπους του ούτε και τα έξοδα μετακίνησεις που είχαν συμφωνηθεί. Δεν τον βοήθησε να βρει πτήση εν μέσω της πανδημίας του κορονοϊού και δεν βοήθησε ούτε τους υπόλοιπους Αμερικανούς ενώ τους αγνόησε και δεν ήρθε σε επικοινωνία μαζί τους. Καταδικάζουμε αυτή τη συμπεριφορά. Η τρομερή κακομεταχείριση των παικτών και η έλλειψη φροντίδας τους πρέπει να ερευνηθεί από τη FIBA και την ελληνική Λίγκα" αναφέρει η δήλωση του Νούνο Πεδρόσο, εκπροσώπου του Λίγκινς.

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ