NBA

Καβαλίερς: Συναγερμός με Πόρτερ λόγω post που υπονοούσε αυτοκτονικές σκέψεις

Καβαλίερς: Συναγερμός με Πόρτερ λόγω post που υπονοούσε αυτοκτονικές σκέψεις
Ο Κέβιν Πόρτερ των Κλίβελαντ Καβαλίερς AP PHOTO/NICK WASS

Ο Κέβιν Πόρτερ έκανε ένα αμφιλεγόμενο post στο Instagram, το οποίο ερμηνεύτηκε από κάποιους ως μήνυμα ότι σκέφτεται την αυτοκτονία, δημιουργώντας πανικό στους Καβαλίερς πριν ξεκαθαριστεί το ζήτημα.

Την εποχή των social media, ο Κέβιν Πόρτερ υπέπεσε σε ένα λάθος, με αποτέλεσμα να μπει αρκετός κόσμος που βρίσκεται κοντά του σε κατάσταση συναγερμού, πριν λυθεί το ζήτημα.

Ο νεαρός γκαρντ των Καβαλίερς ανέβασε ένα αμφιλεγόμενο post στα stories του στο Instagram, όπου είχε απλώς ένα μαύρο φόντο με την φράση "εύχεστε ποτέ να δείτε το τέλος του χρόνου σας;" Όπως γίνεται σαφές βέβαια, το συγκεκριμένο μήνυμα παρερμηνεύτηκε από πολλούς, οι οποίοι θεώρησαν ότι ο Πόρτερ έχει αυτοκτονικές σκέψεις.

Απολύτως λογικά επικοινώνησαν μαζί του οι Καβαλίερς, με τον ρούκι γκαρντ να ξεκαθαρίζει ότι είναι καλά στην υγεία του και δεν κάνει περίεργες σκέψεις, ενώ λίγο αργότερα κατέβασε το σχετικό μήνυμα.

Ο Πόρτερ επιλέχθηκε στο Νο30 του ΝΒΑ Draft 2019 και στην ρούκι χρονιά του είχε 10 πόντους, 3.2 ριμπάουντ και 2.2 ασίστ μέσο όρο σε 23 λεπτά συμμετοχής

TAGS NBA ΗΠΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ