ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ

Κοκόσκοβ: "Δεν ξέρουμε ακόμη για Βέσελι, περιμένουμε τα αποτελέσματα των εξετάσεων"

Ο Ιγκόρ Κοκόσκοβ στον πάγκο της Φενέρμπαχτσε
Ο Ιγκόρ Κοκόσκοβ στον πάγκο της Φενέρμπαχτσε FENERBAHCE BEKO ISTANBUL / TWITTER

Ο τραυματισμός του Γιαν Βέσελι είναι αυτό που απασχολεί άπαντες στη Φενέρμπαχτσε, με τον Ιγκόρ Κοκόσκοβ να επισημαίνει πως όλοι είναι εν αναμονή των αποτελεσμάτων των εξετάσεων.

Η Φενέρμπαχτσε ηττήθηκε εντός έδρας από την Μπαρτσελόνα για την 33η αγωνιστική της EuroLeague, με το αποτέλεσμα πάντως να είναι το μικρότερο πρόβλημα για την τουρκική ομάδα.

Ο τραυματισμός του Γιαν Βέσελι στον αστράγαλο και του Νάντο Ντε Κολό στο γόνατο είναι αυτό που "καίει" άπαντες εν όψει της έναρξης των playoffs, με τον πρώτο να ανησυχεί περισσότερο τους ανθρώπους της Φενέρμπαχτσε -ο τραυματισμός του δεύτερου μοιάζει επιπόλαιος, σε μια πρώτη ανάγνωση.

Όπως ήταν λογικό, μετά το φινάλε της αναμέτρησης με τους μπλαουγκράνα, ο Ιγκόρ Κοκόσκοβ ρωτήθηκε για την κατάσταση της υγείας του Γιαν Βέσελι, απαντώντας πως "έπαιξε μόνο έξι λεπτά, είναι ένας πολύ σημαντικός και χρήσιμος παίκτης για μας. Όλοι το ξέρουμε αυτό. Δεν μπορώ να πω κάτι αυτή την στιγμή, όλα θα είναι πιο ξεκάθαρα αύριο το πρωί (σ.σ.: Σάββατο), μετά τις εξετάσεις".

Photo Credits: Fenerbahce Beko Istanbul

TAGS ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ ΤΟΥΡΚΙΑ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ