ΚΟΛΟΣΣΟΣ

Κολοσσός: Δεν έχει βρει αεροπορικά εισιτήρια για τον αγώνα με το Περιστέρι

Κολοσσός: Δεν έχει βρει αεροπορικά εισιτήρια για τον αγώνα με το Περιστέρι
Οι παίκτες του Κολοσσού σε τάιμ-αουτ EUROKINISSI

Τρεις ημέρες πριν από την πρεμιέρα της Basket League ο Κολοσσός βρίσκεται σε αναζήτηση αεροπορικών εισιτηρίων για να μεταβεί στην Αθήνα για τον αγώνα με το Περιστέρι, αφού η αναβολή της 1ης αγωνιστικής έμπλεξε την κατάσταση.

Η αναβολή της πρώτης αγωνιστικής της Basket League πριν από μία εβδομάδα είχε ως αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένα απροσδόκητο πρόβλημα στον Κολοσσό. Ο λόγος; Η ομάδα βρισκόταν ήδη στην Αθήνα για τον αγώνα με το Περιστέρι, επέστρεψε στην Ρόδο και, πλέον, δεν βρίσκει αεροπορικά εισιτήρια για να μεταβεί ξανά στην Αθήνα ενόψει του αγώνα της (νέας) πρεμιέρας στις 24 Οκτωβρίου!

Με τις πτήσεις να έχουν μειωθεί λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, η ομάδα της Ρόδου δυσκολεύεται πλέον να βρει αεροπορικά εισιτήρια για να μεταβεί στην Αθήνα την Παρασκευή (23/10) ενόψει του αγώνα του Σαββάτου (24/10), με το Περιστέρι. Στην ομάδα της Ρόδου κάνουν κινήσεις για να βρεθεί λύση, ωστόσο την ίδια στιγμή υπάρχει έντονος εκνευρισμός στις τάξεις της για τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζεται η κατάσταση από τον ΕΣΑΚΕ.

Μέσα σε όλα αυτά, δεν έχει υπολογιστεί καν το γεγονός ότι ο Κολοσσός είχε ήδη πληρώσει τα αεροπορικά εισιτήρια της προηγούμενης εβδομάδας, όπως βέβαια και την παραμονή του σε ξενοδοχείο της Αθήνας, μόνο και μόνο για να μην δώσει αγώνα πρωταθλήματος, αλλά φιλικό με την ΑΕΚ.

Όπως και να έχει, με την πρεμιέρα της Basket League να αναμένεται να διεξαχθεί κανονικά μετά την εξασφάλιση πιστοποιητικού συμμετοχής από τον Ιωνικό BC, στον Κολοσσό υπάρχει ένας έντονος εκνευρισμός, αφού ο προγραμματισμός της ομάδας - τόσο ο οικονομικός όσο και ο αγωνιστικός - πήγαν πίσω χωρίς να ευθύνεται ο ίδιος.

TAGS ΚΟΛΟΣΣΟΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ BWIN STOIXIMAN BASKET LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ