ΚΟΛΟΣΣΟΣ

Κολοσσός: Δικός του και ο Καμαριανός

Κολοσσός: Δικός του και ο Καμαριανός

Νέα μεταγραφή για τον Κολοσσό, με την ομαδα της Ρόδου να ανακοινώνει την απόκτηση του Νίκου Καμαριανού με συμβόλαιο δύο χρόνων.

Ο Νίκος Καμαριανός (23 χρονών, 2.04 μέτρα) θα αγωνίζεται στον Κολοσσό από τη νέα σεζόν. Την είδηση γνωστοποίησε η ομάδα της Ρόδου μέσω ανακοίνωσής της.

Ο Καμαριανός είναι το πέμπτο μεταγραφικό απόκτημα του Κολοσσού, που έχει ανακοινώσει ακόμα την απόκτηση των Θοδωρή Ζάρα, Ντομινίκ Άρτις, Κέβιν Τούμπα και Τζακουάν Λάιλ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Η ΚΑΕ Κολοσσός H Hotels ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Νίκο Καμαριανόγια τα επόμενα 2 χρόνια.

Ο Νίκος Καμαριανός είναι γεννημένος στις 12 Μαρτίου του 1997 και με ύψος 2,04μ. αγωνίζεται ως φόργουορντ. Ξεκίνησε την επαγγελματικήτου καριέρα το 2015 στην ΑΕΚ, ενώνωρίτερα είχε αγωνιστείστα τμήματα υποδομής των ΠαλαιούΦαλήρου, Πανελληνίου και Παναθηναϊκού. Στην Ένωση έμεινε μόνο τη σεζόν 2015/16, καθώς την επόμενη παραχωρήθηκε ως δανεικός στην Νέα Κηφισιά, στην οποία παρέμεινε μέχρι το 2018.

Τα τελευταία δύο χρόνια, ενσωματώθηκε στον Πανιώνιο, με τον οποίο τη σεζόν 2019/20 είχε κατάμέσο όρο 3,9 πόντους και 2,1 ριμπάουντ, σε 20 αγώνες στην Basket League".

Photo Credits: Kolossos BC

TAGS ΚΟΛΟΣΣΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ