ΚΟΛΟΣΣΟΣ

Κολοσσός: Στην αγορά για παίκτη για τη θέση του Τάι Λόσον

Ο Τάι Λόσον με τη φανέλα των Γουάσινγκτον Γουίζαρντς
Ο Τάι Λόσον με τη φανέλα των Γουάσινγκτον Γουίζαρντς Ⓒ 2018 NICK WASS /ASSOCIATED PRESS

Ο Κολοσσός αναζητά στην αγορά παίκτη για τη θέση του πόιντ γκαρντ, αφού ο Τάι Λόσον δεν φαίνεται πως θα φορέσει, εν τέλει, τη φανέλα της ομάδας.

Σχεδόν ενάμιση μήνα μετά την ανακοίνωση της συμφωνίας με τον Τάι Λόσον, κι οι άνθρωποι του Κολοσσού δεν τον έχουν δει ακόμη από κοντά. Ο 33χρονος γκαρντ παραμένει στην Κίνα λόγω προβλήματος με τη βίζα του, γεγονός που υποχρεώνει πλέον τον Ηλία Καντζούρη να αναζητήσει άλλες λύσεις για την περιφέρεια, εν όψει της επανέναρξης της Stoiximan Basket League σε δύο βδομάδες.

Οι θαλασσί είχαν δώσει διαδοχικές νέες προθεσμίες στον πρώην NBAer προκειμένου να λύσει τα γραφειοκρατικά ζητήματα που τον κρατούν στην ασιατική χώρα. Κι από την στιγμή που δεν σημειώθηκε κάποια πρόοδος, πλέον όλοι έχουν αντιληφθεί πως ήρθε η ώρα για την εύρεση του αντικαταστάτη του.

Το... καλό για τον Κολοσσό είναι πως ακολουθεί η διακοπή του πρωταθλήματος, γεγονός που δίνει έξτρα χρόνο στον σύλλογο να βρει την καλύτερη λύση για το "1" για το υπόλοιπο της σεζόν.

Από την στιγμή άλλωστε, που ήρθε ο αποκλεισμός από τη συνέχεια του Κυπέλλου, όλη η προσοχή του Κολοσσού είναι στραμμένη στη μάχη της εισόδου στα playoffs της Stoiximan Basket League.

ⓒ 2018 Nick Wass /Associated Press

TAGS ΚΟΛΟΣΣΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ