ΚΟΛΟΣΣΟΣ

Κολοσσός σε Λόσον: "Ή έρχεσαι μέχρι την Τετάρτη, ή ψάχνουμε παίκτη"

Ο Αμερικανός πόιντ γκαρντ, Τάι Λόσον
Ο Αμερικανός πόιντ γκαρντ, Τάι Λόσον AP PHOTOS

Μετά από υπομονή ενός μήνα, ο Κολοσσός κουράστηκε να περιμένει τον Τάι Λόσον και με τελεσίγραφό του τον ενημέρωσε πως ή θα ταξιδέψει άμεσα στην Ελλάδα ή η συμφωνία τους θα ακυρωθεί.

Εχει περάσει ένας μήνας από την ημέρα που ο Τάι Λόσον ανακοινώθηκε από τον Κολοσσό, ωστόσο στη Ρόδο δεν έχει φτάσει και φαίνεται πλέον πολύ πιθανό το ενδεχόμενο να μη φορέσει ποτέ τη φανέλα της ομάδας.

Οι άνθρωποι του συλλόγου περίμεναν τον άλλοτε NBAer για να ανέβουν επίπεδο και να διεκδικήσουν κάτι περισσότερο από μια απλή συμμετοχή στην οκτάδα της σεζόν 2020/21, εκείνος παραμένει στην Κίνα και πλέον έχει ενημερωθεί πως σε περίπτωση που δεν ταξιδέψει άμεσα στην Ελλάδα, μέχρι την Τετάρτη δηλαδή, η συμφωνία θα ακυρωθεί.

Ο Ηλίας Καντζούρης ρίσκαρε γνωρίζοντας τον Λόσον από την κοινή τους θητεία στη Ζάλγκιρις Κάουνας πριν από δέκα χρόνια, τον περίμενε, άφησε μια θέση κενή, πλέον όμως πρέπει να προχωρήσει προς τα εμπρός και να αποκτήσει παίκτη για τον ρόλο που είχε ο Ντάστι Χάνας στην μικρή θητεία του στον Κολοσσό.

Στο ΝΒΑ ο Λόσον έπαιξε απ' το 2009 έως το 2017 στους Νάγγετς, τους Ρόκετς, τους Πέισερς, τους Κινγκς και τους Γουίζαρντς, ενώ το 2011 ήρθε στην Ευρώπη για λογαριασμό της Ζάλγκιρις Κάουνας του Ηλία Ζούρου, ενώ το βιογραφικό του είναι εξίσου πλούσιο από παραβάσεις και συλλήψεις για κάθε λογής αιτίες.

Ο βραχύσωμος γκαρντ έχει 12.7 πόντους από 49.3% στο δίποντο, 35.9% στο τρίποντο και 77% στις βολές, 2.7 ριμπάουντ, 6 ασίστ και ένα κλέψιμο ανά 29.2 λεπτά συμμετοχής σε 551 αγώνες κανονικών περιόδων του ΝΒΑ, με σημαντικότερη στιγμή της καριέρας του τα 10/11 τρίποντα που έβαλε σε αγώνα Νάγγετς - Τίμπεργουλβς τον Απρίλιο του 2011.

TAGS ΚΟΛΟΣΣΟΣ STOIXIMAN BASKET LEAGUE NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ