ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Δανεικός στην Ομπραντόιρο ο Αντώνης Κόνιαρης

Ο Κόνιαρης απέναντι στον Βιλντόσα στο Ολυμπιακός - Μπασκόνια για την EuroLeague 2020/21
Ο Κόνιαρης απέναντι στον Βιλντόσα EUROKINISSI

Ο Αντώνης Κόνιαρης ήρθε σε συμφωνία με την Ομπραντόιρο, για να συνεχίσει την καριέρα του -με τη μορφή δανεισμού έως το τέλος της σζόν- στη Liga Endesa.

Ο κορονοϊός χάλασε τον δανεισμό του Αντώνη Κόνιαρη στη Χάποελ Χολόν πριν από τρεις βδομάδες, ήταν όμως σαφές πως αργά ή γρήγορα θα έβρισκε ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του -για το υπόλοιπο της φετινής σεζόν. Δεν είχε άλλωστε ρόλο στο rotation του Γιώργου Μπαρτζώκα τη φετινή σεζόν.

Ο διεθνής γκαρντ ήρθε, λοιπόν, σε συμφωνία με την Ομπραντόιρο, για να μετακομίσει στην Ισπανία για τους επόμενους μήνες. Με τη μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό, ο 23χρονος πλεϊμέικερ θα ενταχθεί τις προσεχείς ημέρες στο ρόστερ της ισπανικής ομάδας, για να αγωνιστεί υπό τις οδηγίες του Μόντσο Φερνάντεθ.

Η Ομπραντόιρο βρίσκεται στη 13η θέση της Liga Endesa (με 6 νίκες και 10 ήττες), παλεύοντας να αποφύγει τον υποβιβασμό. Τη δεδομένη χρονική στιγμή μάλιστα απέχει δύο νίκες από τη διακεκαυμένη ζώνη, με τους ανθρώπους της ομάδας να περιμένουν πολλά από τον Αντώνη Κόνιαρη, προκειμένου να επιτευχθεί ο στόχος της παραμονής.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΙΣΠΑΝΙΑ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ