ΡΕΘΥΜΝΟ

Κορονοϊός: Το Ρέθυμνο δίνει εισιτήρια διαρκείας σε ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του νομού

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΡΕΘΥΜΝΟ - ΚΟΛΟΣΣΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΡΕΘΥΜΝΟ - ΚΟΛΟΣΣΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Το Ρέθυμνο ανταποκρίθηκε άμεσα στο κάλεσμα του Υφυπουργού Αθλητισμού και ανακοίνωσε ότι το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του νομού θα έχει δικαίωμα απόκτησης εισιτηρίων διαρκείας

Στην πρόταση του Υφυπουργού Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, στις λίγκες ποδοσφαίρου, μπάσκετ και βόλεϊ για δωρεάν εισιτήρια διαρκείας στους ιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό του Δημοσίου Συστήματος Υγείας, ως ελάχιστο δείγμα ανταπόδοσης της προσφοράς τους ανταποκρίθηκε άμεσα το Ρέθυμνο.

Η Κρητική ΚΑΕ αποδέχθηκε πρώτη το κάλεσμα για να βοηθήσει όσους βρίσκονται στην πρώτη γραμμή μάχη κατά του κορονοϊού. Έκανε γνωστό μέσω ανακοίνωση ότι στο επόμενο πρωτάθλημα όλοι οι εργαζόμενοι του Νοσοκομείου Ρεθύμνου, στα Κέντρα Υγείας και στην Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας του Νομού, με την επίδειξη της ταυτότητας τους, θα έχουν δικαίωμα για την απόκτηση εισιτηρίου διαρκείας της ομάδας μας.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:

"Ανταποκρινόμενη στο κάλεσμα του Υφυπουργού Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, η ΚΑΕ Ρέθυμνο Cretan Kings ως ελάχιστο δείγμα ανταπόδοσης στο ιατρικό και το νοσηλευτικό προσωπικό του Δημοσίου Συστήματος Υγείας, κάνει γνωστό ότι στο επόμενο πρωτάθλημα όλοι οι εργαζόμενοι του Νοσοκομείου Ρεθύμνου, στα Κέντρα Υγείας και στην Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας του Νομού, με την επίδειξη της ταυτότητας τους, θα έχουν δικαίωμα για την απόκτηση εισιτηρίου διαρκείας της ομάδας μας.

Μέχρι τότε ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ και στηρίζουμε την προσπάθεια τους, ώστε να βγούμε όλοι μαζί νικητές στη μάχη κατά του κορονοϊού".

TAGS ΡΕΘΥΜΝΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ