EUROLEAGUE

Ο Κούζμιτς τιμωρήθηκε με πρόστιμο για το τροχαίο που τον έριξε σε κώμα

Ο Κούζμιτς σε αγώνα Ερυθρός Αστέρας - Ολυμπιακός την σεζόν 2016/17
Ο Κούζμιτς σε αγώνα Ερυθρός Αστέρας - Ολυμπιακός EURINISSI

Σχεδόν 1.5 χρόνο μετά το σοκαριστικό τροχαίο που τον έριξε σε κώμα, ο Όγκνιεν Κούζμιτς τιμωρήθηκε με πρόστιμο από την σερβική δικαιοσύνη επειδή θεωρήθηκε υπεύθυνος για το ατύχημα.

Ηταν 14 Ιουλίου 2019 όταν η είδηση ότι ο Όγκνιεν Κούζμιτς ενεπλάκη σε τροχαίο με το αυτοκίνητό του και έπεσε σε κώμα σόκαρε όλο τον κόσμο. Σχεδόν 1.5 χρόνο αργότερα - και όντας πλέον καλά στην υγεία του - ο πανύψηλος σέντερ τιμωρήθηκε με πρόστιμο από την σερβική δικαιοσύνη, επειδή θεωρήθηκε υπεύθυνο για το ατύχημα.

Το κατηγορητήριο για τον Κούζμιτς είχε συνταχθεί πριν από περίπου 6 μήνες, με το δικαστήριο της Μπάνια Λούκα - της περιοχής που συνέβη το ατύχημα - να τον τιμωρεί με πρόστιμο ύψους 4.600 δολαρίων και αφαίρεση της άδειας κυκλοφορίας, αφού ο Σέρβος σέντερ έτρεψε με 125 χιλιόμετρα σε δρόμο που το μέγιστο όριο ταχύτητας ήταν 60 χιλιόμετρα. Παράλληλα, λήφθηκε υπόψη ότι τρεις ακόμα άνθρωποι τραυματίστηκαν σοβαρά στο συγκεκριμένο τροχαίο.

Το συγκεκριμένο πρόστιμο βέβαια μοιάζει με... χάδι για τον Κούζμιτς, ο οποίος είναι λογικό απλώς να χαίρεται που είναι ζωντανός.

TAGS EUROLEAGUE ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΕΥΡΩΠΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ