ΠΑΟΚ

Χατζόπουλος: "Και ο Κρμέντσικ μπήκε στην ΑΜΚ της ΚΑΕ ΠΑΟΚ"

O Μάικλ Κρμέντσικ με τη φανέλα του ΠΑΟΚ
O Μάικλ Κρμέντσικ με τη φανέλα του ΠΑΟΚ EUROKINISSI SPORTS

Ο Θανάσης Χατζόπουλος αποκάλυψε ότι το ποδοσφαιρικό τμήμα του ΠΑΟΚ, μεταξύ των οποίων και ο Μίκαελ Κρμέντσικ, στήριξε σύσσωμο με την συμμετοχή του την ομάδα μπάσκετ του Δικεφάλου.

Η Αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου της ΚΑΕ ΠΑΟΚ οδεύει προς το τέλος της. Ο Θανάσης Χατζόπουλος που ηγείται της προσπάθειας που έχει ξεκινήσει στο ασπρόμαυρο μπάσκετ στάθηκε, σε δηλώσεις του στο ραδιοφωνικό σταθμό "Metropolis", στη συμμετοχή, εκτός των φιλάθλων του Δικεφάλου και της ποδοσφαιρικής ομάδας.

" Δεχτήκαμε βοήθεια από όλον τον ΠΑΟΚ. Βιεϊρίνια, Γκαρσία, από όλους. Μόνο το ποδοσφαιρικό τμήμα είχε αν θυμάμαι καλά 60-70 καταθέσεις. Μπήκαν στην αύξηση όλοι οι ποδοσφαιριστές, που δεν ήξεραν καν τι είναι μπάσκετ του ΠΑΟΚ, όπως για παράδειγμα ο Κρμέντσικ. Τι δουλειά είχε αυτός να βοηθήσει; Και όμως βοήθησαν" είπε το μέλος της διοίκησης της ΚΑΕ ΠΑΟΚ.

"Χθες είχαμε πιάσει 363.374€, που σημαίνει ότι χρειάζονται άλλες περίπου 100.000 και κάτι για να φτάσουμε τον στόχο των 500.000€ που έχουμε θέσει και πιστεύω οι συνοπαδοί μου αυτό το τελευταίο διήμερο θα τρέξουν στις τράπεζες. Στην αρχή έλεγαν όλοι άντε να φτάσουμε 30, το πολύ 100 χιλιάδες. Αλλά οι συνοπαδοί μου απέδειξαν ότι όταν κάτι λειτουργεί καλά, είναι εκεί να το στηρίξουν".

"Αυτήν τη στιγμή πρέπει να έχουμε ξεπεράσει τους 9.000 ανθρώπους που έβαλαν χρήματα. Έχουμε έναν άνθρωπο που βάζει κάθε μέρα, 19 και 26€. Κάθε μέρα, υποθέτω μέχρι και αύριο. Είναι πολλοί οπαδοί που έχουν κάνει καταθέσεις και αυτό αποδεικνύει ότι ο κόσμος πραγματικά από το υστέρημα του στηρίζει αυτήν την προσπάθεια" τόνισε.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ STOIXIMAN BASKET LEAGUE STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ