ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Κύπελλο Ελλάδας: Μεταφέρθηκε στις 4 Μαΐου ο προημιτελικός Παναθηναϊκός - Περιστέρι

Ο Σαντ Ρος ντριμπλάρει σε παιχνίδι με το Περιστέρι
Ο Σαντ Ρος ντριμπλάρει σε παιχνίδι με το Περιστέρι EUROKINISSI

Η ΕΟΚ ανακοίνωσε ότι λόγω της αναβολής αγώνων της Stoiximan Basket League λόγω κορονοϊού μεταφέρθηκε έπειτα από αίτημα του ΕΣΑΚΕ ο προημιτελικός του Κυπέλλου ανάμεσα Παναθηναϊκό και Περιστέρι για τις 4 Μαΐου.

Οι αναβολές των αγώνων της Stoiximan Basket League λόγω κορονοϊού έφεραν αλλαγές στις ημερομηνίες της τελικής φάσης του Κυπέλλου Ανδρών.

Όπως ενημέρωσε η ΕΟΚ, αποδέχθηκε το αίτημα του ΕΣΑΚΕ και έτσι μετέθεσε τον προημιτελικό του Κυπέλλου Ανδρών ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και το Περιστέρι από τις 27 Απριλίου στις 4 Μαΐου, μεταφέροντας έτσι αντίστοιχα και τον ημιτελικό που ακολουθεί και φυσικά και τον τελικό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Εξαιτίας της αναβολής αγώνων της Basket League και μετά από σχετικό αίτημα του ΕΣΑΚΕ, η διεξαγωγή του προημιτελικού αγώνα του Κυπέλλου Ελλάδας Ανδρών, Παναθηναϊκός – Περιστέρι αντί 27/4 θα διεξαχθεί Τρίτη 4/5 στις 17.00 στο ΟΑΚΑ. Αντίστοιχα, ο ημιτελικός ανάμεσα στον νικητή της αναμέτρησης Παναθηναϊκός-Περιστέρι και το Λαύριο θα διεξαχθεί στις 6/5 και ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας Ανδρών στις 9/5".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ BWIN
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ