ΗΡΑΚΛΗΣ

Δρακόπουλος: "Θέλουμε Final Four στο Κύπελλο σε ουδέτερη έδρα"

Δρακόπουλος: "Θέλουμε Final Four στο Κύπελλο σε ουδέτερη έδρα"
ERT SPORTS

Ο πρόεδρος του Ηρακλή, Θοδωρής Δρακόπουλος, διαχώρισε τη θέση της ομάδας σε σχέση με την πρόταση των υπόλοιπων επτά για Final Eight στο Κύπελλο.

Ο τρόπος με τον οποίο θα ολοκληρωθεί το Κύπελλο Ελλάδας τη φετινή σεζόν παραμένει θέμα συζήτησης. Λίγες ημέρες μετά την πρόταση της ΕΟΚ για διεξαγωγή των προημιτελικών στις έδρες των ομάδων και την ολοκλήρωση του θεσμού με Final Four, οι οκτώ ομάδες κατέθεσαν τη δική τους οπτική, με φόντο τη διεξαγωγή όλων των αγώνων (προημιτελικοί, ημιτελικοί, τελικός) σε ένα γήπεδο.

Την στιγμή που επίκειται νέα τηλεδιάσκεψη και η απόφαση της Ομοσπονδίας, ο πρόεδρος του Ηρακλή διαχώρισε τη θέση της ομάδας του σε σχέση με αυτό που δημοσιοποιήθηκε το Σάββατο 9 Ιανουαρίου.

Μιλώντας στην κάμερα της ΕΡΤ στο ημίχρονο του αγώνα με τον Προμηθέα, ο Θοδωρής Δρακόπουλος τόνισε πως ο Ηρακλής θέλει να γίνουν οι προημιτελικοί στις έδρες των ομάδων, κι εν συνεχεία ο τίτλος να κριθεί σε Final Four.

"Ο τρόπος διεξαγωγής του Κυπέλλου είναι θέμα της Ομοσπονδίας. Εμείς θέλουμε να γίνει με Final Four σε μια ουδέτερη έδρα, κι από τις ομάδες που θα προκριθούν να μην είναι καμία γηπεδούχος" ανέφερε χαρακτηριστικά.

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ ΕΟΚ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ