ΗΡΑΚΛΗΣ

Λαϊκά δικαστήρια στον Ηρακλή, βαρύ κλίμα για Ζιάγκο, στο προσκήνιο Μανωλόπουλος - Ζούρος

Ο προπονητής του Ηρακλή, Βαγγέλης Ζιάγκος
Ο προπονητής του Ηρακλή, Βαγγέλης Ζιάγκος EUROKINISSI

Σύσκεψη για να παρθούν αποφάσεις γίνεται στον Ηρακλή το βράδυ του Σαββάτου (19/12), με τον Βαγγέλη Ζιάγκο να βρίσκεται με το ενάμισι πόδι στην έξοδο και τον Σωτήρη Μανωλόπουλο να είναι το φαβορί για να τον αντικαταστήσει.

Πολύ βαρύ είναι το κλίμα στον Ηρακλή μετά από την εντός έδρας συντριβή από το Λαύριο (60-77) για την 8η αγωνιστική της Stoiximan Basket League.

Ο Γηραιός έπεσε στο 4-4, έχει πλέον ρεκόρ 2-3 στο Ιβανώφειο, στο οποίο υπήρξαν και λαϊκά δικαστήρια στη λήξη του αγώνα με τους λίγους παρευρισκόμενους να ξεσπούν κατά πάντων.

Ο Βαγγέλης Ζιάγκος ανέλαβε την ευθύνη στη συνέντευξη Τύπου, μίλησε για τον στόχο που είναι η κατάληψη της πέμπτης ή της έκτης θέσης, ωστόσο το κλίμα δεν είναι θετικό για εκείνον και φαίνεται πως σύντομα θα υπάρξουν εξελίξεις.

Οι παράγοντες του Ηρακλή, με τον Θεόδωρο Δρακόπουλο να ηγείται, έχουν απόψε (19/12) σύσκεψη για να παρθούν αποφάσεις, καθώς εκτός από τον Ζιάγκο, γκρίνια υπάρχει και για παίκτες της ομάδας (Ντάνιελ, Μουρ) που δεν έχουν δικαιώσει τις προσδοκίες.

Ήδη ακούγεται έντονα το όνομα του Σωτήρη Μανωλόπουλου που παραμένει χωρίς ομάδα μετά από τη θητεία του στον Ήφαιστο, σε περίπτωση που αποφασιστεί αλλαγή στην τεχνική ηγεσία, χωρίς να αποκλείεται και η περίπτωση Ζούρου.

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ