ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Λαρεντζάκης: "Όταν είσαι με τον Σπανούλη και τον Σλούκα, θα πάρεις πράγματα απ' αυτούς"

Λαρεντζάκης: "Όταν είσαι με τον Σπανούλη και τον Σλούκα, θα πάρεις πράγματα απ' αυτούς"

Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης, μίλησε για τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Μακάμπι, ενώ στάθηκε στην ενέργεια που έβγαλαν όλοι στον αμυντικό τομέα (VIDEO).

Για το μεγάλο διπλό του Ολυμπιακού επί της Μακάμπι Τελ Αβίβ μίλησε στην κάμερα της NOVA, ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης, τονίζοντας την ενέργεια των "ερυθρολεύκων" στην άμυνα.

"Μιλήσαμε και στα αποδυτήρια. Ήταν ένα παιχνίδι που θέλαμε να κερδίσουμε. Να κάνουμε όλοι ένα βήμα μπροστά. Τα παιχνίδια όπως ξέρετε μετράνε διπλά στον δεύτερο γύρο και τις ομάδες με τους ίδιους στόχους πρέπει να τις κερδίζουμε. Στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε όπως έπρεπε, αποδώσαμε καλό μπάσκετ και κερδίσαμε δίκαια.

Η άμυνα είναι θέμα θέλησης και συγκέντρωσης. Θέλει συγκέντρωση, υπομονή και πίστη στον εαυτό σου. Αν έχεις θέληση και ενέργεια θα βοηθηθείς από τους συμπαίκτες σου. Έτυχε να είμαι εγώ πάνω στον Ουίλμπεκιν. Το σημαντικό είναι πως η ομάδα κέρδισε", δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ενώ συνέχισε: "Εγώ προσωπικά έχω μεγάλη αυτοπεποίθηση όταν μπαίνω στο παρκέ. Το σημαντικό είναι να κερδίζει η ομάδα. Είμαστε μέσα στους στόχους μας και συνεχίζουμε. Έχω δουλέψει αρκετά και ειδικά ατομικά, από τον Μάϊο που ήρθα εδώ, στον Ολυμπιακό. Η συγκεκριμένη φάση βγήκε μέσα από τη δουλειά, το ένστικτο αλλά και το ταλέντο. Όταν είσαι συμπαίκτης με τον Σπανούλη, τον Σλούκα, θα πάρεις πράγματα απ' αυτούς".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ