ΛΑΡΙΣΑ

Λάρισα: Ανακοίνωσε τον Μπίλι Γκάρετ

Λάρισα: Ανακοίνωσε τον Μπίλι Γκάρετ
AP Photo/Mary Altaffer AP PHOTO/MARY ALTAFFER

Η Λάρισα ανακοίνωσε την απόκτηση του Μπίλι Γκάρετ, ο οποίος θα πάρει την θέση του Τζόνι Μπαρχανεμέσκελ. Βρίσκεται ήδη στην Λάρισα ο Αμερικανός.

Παίκτης της Λάρισας είναι πλέον ο Μπίλι Γκάρετ τζούνιορ (25 χρονών, 1.98 μέτρα, γκαρντ/φόργουορντ) όπως ενημέρωσε η ομάδα μέσω ανακοίνωσής της. Ο Γκάρετ θα πάρει την θέση του Τζόνι Μπαρχανεμέσκελ και μάλιστα αναμένεται να είναι άμεσα διαθέσιμος, αφού βρίσκεται ήδη στην Λάρισα.

Ο Αμερικανός γκαρντ/φόργουορντ ξεκίνησε την φετινή σεζόν στην Γαλλία και την Σαλόν, με την φανέλα της οποίας είχε 7.5 πόντους, 2.3 ριμπάουντ και 1.8 ασίστ μέσο όρο σε 19 λεπτά συμμετοχής.

Την προηγούμενη διετία την πέρασε στην G-League με τους Γουέσττσεστερ Νικς, κερδίζοντας μάλιστα κάποια στιγμή πέρυσι ένα 10ημερο συμβόλαιο με τους Νικς. Αγωνίστηκε μάλιστα σε 4 παιχνίδια με τους Νεοϋορκέζους, έχοντας 6.5 πόντους και 1.8 ασίστ μέσο όρο σε 15.5 λεπτά συμμετοχής.

Αυτό που έχει ενδιαφέρον βέβαια είναι το γενεαλογικό δέντρο του Γκάρετ. Κι αυτό γιατί ο παππούς του, Μπίλι Γκάρετ, ήταν ο πρώτος αφροαμερικανός που αγωνίστηκε σε Κολέγιο της περιφέρειας Big-10, φορώντας την φανέλα του Ιντιάνα, ενώ ήταν ο τρίτος αφροαμερικανός που επιλέχθηκε στο ΝΒΑ Draft, με τους Σέλτικς να τον επιλέγουν στο Νο16 του ΝΒΑ Draft 1951. Στο ΝΒΑ πάντως δεν έπαιξε, παρά πέρασε μία τριετία στους Harlem Globetrotters (1953-1956).

AP Photo/Mary Altaffer

TAGS ΛΑΡΙΣΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ