ΛΑΡΙΣΑ

Λάρισα: Ανακοίνωσε τον Σακίλ Γκούντγουιν

Λάρισα: Ανακοίνωσε τον Σακίλ Γκούντγουιν

Η Λάρισα έδωσε συνέχεια στις μεταγραφικές της κινήσεις, ανακοινώνοντας την απόκτηση του προ διετίας παίκτη του Ρεθύμνου, Σακίλ Γκούντγουιν.

Αργά αλλά σταθερά η Λάρισα γεμίζει το ρόστερ της ενόψει της σεζόν 2020/21. Τελευταίο μεταγραφικό της απόκτημα - μέχρι το επόμενο - ο Σακίλ Γκούντγουιν (26 χρονών, 2.06 μέτρα).

Το όνομα του Γκούντγουιν βέβαια είναι γνωστό στους φίλους του ελληνικού μπάσκετ. Κι αυτό γιατί ο Αμερικανός φόργουορντ/σέντερ την σεζόν 2017/18 φόρεσε την φανέλα του Ρεθυμνου.

Υπενθυμίζεται ότι η Λάρισα έχει ανακοινώσει ακόμα την απόκτηση των Θωμά Κώττα, Μιχάλη Καμπερίδη και Κώστα Παπαδάκη ( δανεικός από τον Παναθηναϊκό), ενώ ανανεώθηκε το συμβόλαιο του Μπράντον Ρας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Η ΚΑΕ ΛΑΡΙΣΑ Brad Factory ανακοινώνει την απόκτηση του Shaquille Goodwin.

Ο 26χρονος (1/9/94) Αμερικανός πάουερ φόργουορντ- σέντερ (2,06μ.) βρίσκεται ήδη στη Λάρισα και τέθηκε άμεσα στην διάθεση του Λίνου Γαβριήλ.

Στο ελληνικό μπάσκετ «συστήθηκε» την αγωνιστική περίοδο 2017-18 αγωνιζόμενος με το Ρέθυμνο, ολοκληρώνοντας το πρωτάθλημα πρώτος ριμπάουντερ (7,84 μ.ο.) και δεύτερος στην αξιολόγηση.

Απόφοιτος του κολλεγίου του Μέμφις έχοντας 14,7 πόντους, 7,5 ριμπάουντς και 1,8 κοψίματα την τελευταία χρονιά στο NCAA, έπαιξε για πρώτη φορά στην Ευρώπη με ΑΕΚ Λάρνακας, στην συνέχεια στην Γερμανική Jena και την Ιταλική Scafati, ενώ πέρσι αγωνίστηκε στο Τουρκικό πρωτάθλημα με την Yalova Belediye".

Photo Credits: Larisa BC

TAGS ΛΑΡΙΣΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ