ΛΑΡΙΣΑ

Λάρισα: Χάνει τον σέντερ της, οδεύει προς τη Νίζνι ο Τερέλ Παρκς

BASKET LEAGUE / ΛΑΡΙΣΑ - ΗΡΑΚΛΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΤΖΕΚΑΣ / EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE / ΛΑΡΙΣΑ - ΗΡΑΚΛΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΤΖΕΚΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Έτοιμος να μετακομίσει από τη Λάρισα στο Νόβγκοροντ είναι ο Τερέλ Παρκς, με τον Βαγγέλη Αγγέλου να ψάχνει τον αντικαταστάτη του Αμερικανού που έβαλε στο στόχαστρό της η Νίζνι.

Λίγες μέρες μετά από την αποδέσμευση του Άλεκ Μπράουν, η Νίζνι φαίνεται πως βρήκε τον παίκτη που θα πάρει για τη θέση του σέντερ. Αυτός είναι ο Τερέλ Παρκς, ο 29χρονος Αμερικανός ψηλός που έπαιξε πέρυσι στον Προμηθέα και φέτος φοράει τη φανέλα της Λάρισας, για λίγες ακόμη μέρες καθώς όλα δείχνουν ότι θα αποχωρήσει από τη θεσσαλική πόλη για να μετακομίσει στο Νόβγκοροντ.

Το πλήγμα θα είναι σημαντικό για την ομάδα του Βαγγέλη Αγγέλου, καθώς ο Παρκς έχει φέτος 12.3 πόντους από 58.2% στο δίποντο και 67.7% στις βολές, μαζί με 8.8 ριμπάουντ, 1.3 ασίστ και 16.3 μονάδες στο σύστημα αξιολόγησης ανά 24:39 σε 13 αγώνες της ΕΚΟ Basket League. Το θετικό για τη Λάρισα είναι πως έχει μπροστά της μερικές μέρες για να βρει τον αντικαταστάτη του Παρκς, καθώς την ερχόμενη αγωνιστική παίζει εκτός έδρας με τον Προμηθέα Πάτρας, ματς στο οποίο είναι ξεκάθαρα αουτσάιντερ.

TAGS ΛΑΡΙΣΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ