ΛΑΡΙΣΑ

Λάρισα: Μεγάλη κίνηση, κράτησε τον Μπράντον Ρας

Λάρισα: Μεγάλη κίνηση, κράτησε τον Μπράντον Ρας

Σπουδαία νέα για τη Λάρισα, που κράτησε τον Μπράντον Ρας για τη σεζόν 2020/21. Ο άλλοτε πρωταθλητής ΝΒΑ με τους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς θα συνεχίσει να είναι ο ηγέτης των Θεσσαλών.

Παίκτης της Λάρισας για έναν ακόμη χρόνο θα είναι ο Μπράντον Ρας. Ο σπουδαίος, τουλάχιστον για τα δεδομένα της Basket League των τελευταίων ετών, Αμερικανός περιφερειακός έδωσε τα χέρια με τους ανθρώπους της ομάδας, μετά από μια πάρα πολύ καλή χρονιά (15.6 πόντοι από 37% στο δίποντο, 47% στο τρίποντο και 82% στις βολές, μαζί με 5.1 ριμπάουντ, 1 ασίστ και 13.5 μονάδες στο σύστημα αξιολόγησης ανά 31:55 συμμετοχής σε 11 αγώνες) στα παρκέ του ελληνικού πρωταθλήματος και θα συνεχίσει να είναι ο ηγέτης των Θεσσαλών σε αυτή την αν μη τι άλλο ιδιαίτερη περίοδο που έρχεται.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Λάρισας:

" Επειτα από μια εντυπωσιακή περσινή αγωνιστική χρονιά με τη φανέλα της ΚΑΕ ΛΑΡΙΣΑ ο Αμερικανός shooting guard – small forward, Brandon Rush επιστρέφει στη Λάρισα. Γεννημένος στις 7 Ιουλίου 1985 με ύψος 1.98μ. ο Rush ως Αμερικανός επαγγελματίας καλαθοσφαιριστής έγινε κατακτητής δαχτυλιδιού του NBA το 2015 με τους Golden State Warriors, ενώ εκτός του τίτλου του πρωταθλητή με τους ‘’πολεμιστές’’ έχει στο βιογραφικό του και έναν ακόμη αυτόν του NCAA με το Κάνσας το 2008.

Εκτός από τους Warriors, ο Αμερικανός πρωταθλητής αγωνίστηκε με την Utah Jazz (2013) και στη Minnesota Timberwolves (2016 – 2017) ενώ τον Νοέμβριο του 2019, ύστερα από μια αποχή δύο περίπου χρόνων, πάτησε ελληνικό έδαφος μπαίνοντας στο ρόστερ της λαρισινής ομάδας. Η διοίκηση της ΚΑΕ ΛΑΡΙΣΑ Bread Factory παρά τους δύσκολους καιρούς που διανύουμε συνεχίζει ακάθεκτη την προσπάθεια να χτίσει και φέτος μία ομάδα η οποία θα καταφέρει να σταθεί με αξιοπρέπεια στο πρωτάθλημα της BASKET LEAGUE .

Είναι λοιπόν μεγάλη τιμή να συμμετέχει και φέτος στο ‘’κυανόλευκο’’ σωματείο ο πρωταθλητής του NBA ο οποίος με την σοβαρότητα, την αξιοπρέπεια, τον επαγγελματισμό και την ταπεινότητα που τον διακρίνουν κατάφερε να κερδίσει τον σεβασμό και την αγάπη όλου του κόσμου της λαρισινής ομάδας και όλου του ελληνικού μπάσκετ. Αναμένουμε να τον απολαύσουμε ξανά στα ελληνικά παρκέ να συνεχίζει το έργο του βοηθώντας την ομάδα να πετύχει τους στόχους της όπως αυτός πολύ καλά ξέρει".

TAGS ΛΑΡΙΣΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ