EUROBASKET

Λάρκιν: Χάνει τα δύο πρώτα ματς προκριματικών του Eurobasket με Τουρκία

Anadolu's Shane Larkin celebrates after scores three-point basket during their Final Four Euroleague final basketball match between Anadolu Efes Istanbul and CSKA Moscow at the Fernando Buesa Arena in Vitoria, Spain, Sunday, May 19, 2019. (AP Photo/Alvaro Barrientos)
Anadolu's Shane Larkin celebrates after scores three-point basket during their Final Four Euroleague final basketball match between Anadolu Efes Istanbul and CSKA Moscow at the Fernando Buesa Arena in Vitoria, Spain, Sunday, May 19, 2019. (AP Photo/Alvaro Barrientos) AP PHOTO/ALVARO BARRIENTOS

Ο τραυματισμός που υπέστη ο Σέιν Λάρκιν στο ματς Κυπέλλου της Αναντολού Εφές με τη Νταρουσάφακα, τον αφήνει εκτός των δύο πρώτων αγώνων των προκριματικών του EuroBasket με την Τουρκία.

Σοκ για τους Τούρκους που αδημονούσαν να δουν τον Σέιν Λάρκιν να αγωνίζεται από τώρα με το εθνόσημο της χώρας τους στα προκριματικά του Eurobasket. Ο γκαρντ της Αναντολού Εφές τραυματίστηκε στο ματς Κυπέλλου, όπου η ομάδα του γνώρισε ήττα και αποκλεισμό από τη Νταρουσάφακα και θα χάσει τα δύο πρώτα παιχνίδια της εθνικής Τουρκίας.

Ο Ουφούκ Σαρίτσα δεν μπορεί να υπολογίζει στον γκαρντ της τουρκικής ομαδας, ο οποίος τέθηκε εκτός της 12άδας για τους αγώνες με την Ολλανδία (21/2) και τη Σουηδία (24/2). Να σημειωθεί επίσης, ότι την ίδια βραδιά του πρώτου αγώνα των Τούρκων, η Εφές αντιμετωπίζει την Μπάγερν στο Μόναχο, άρα μετά και τον τραυματισμό του, ο Εργκίν Αταμάν θα στερηθεί ούτως ή άλλως τις υπηρεσίες του παίκτη του.

Photo Credits: AP Photo/Alvaro Barrientos

TAGS EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ