ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Λάσο: "Αν πω ότι δεν είμαι ικανοποιημένος, θα με πείτε μαλ..."

Ο προπονητής της Ρεάλ, Πάμπλο Λάσο
Ο προπονητής της Ρεάλ, Πάμπλο Λάσο EUROKINISSI

Ο Πάμπλο Λάσο ετοιμάζεται να κατακτήσει τον 21ο τίτλο της καριέρας του ως προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης, έχοντας όρεξη για... χαβαλέ λίγες ημέρες πριν από την έναρξη του Copa del Rey.

Η τύχη γύρισε την πλάτη στη Ρεάλ Μαδρίτης λίγες ημέρες πριν από την έναρξη του Copa Del Rey, αφού ο Τζέφρι Τέιλορ τέθηκε νοκ άουτ. Παρόλ' αυτά, ο Πάμπλο Λάσο δεν χάνει το χιούμορ και την καλή του διάθεση, όπως φάνηκε στις δηλώσεις που έκανε την Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου.

Ο 53χρονος τεχνικός, που ετοιμάζεται να διεκδικήσει τον 21ο τίτλο της καριέρας του ως προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης, είπε -με αφοπλιστική ειλικρίνεια- πως "αν σας πω ότι δεν είμαι ικανοποιημένος με την ομάδα μου, θα σκεφτείτε πως είμαι μαλ...".

Για να προσθέσει: "Έχω τεράστιες απαιτήσεις από την ομάδα και τον εαυτό μου. Πρέπει να συνεχίσουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί κάθε μέρα. Δεν υπάρχει αμφιβολία πως η σεζόν είναι παράξενη για όλους. Είμαι χαρούμενος με τη συμπεριφορά, την στάση και τη νοοτροπία των παικτών μου".

Παρεμπιπτόντως, η "Βασίλισσα" αναμένεται να έχει ξανά στη δωδεκάδα για τα παιχνίδια του Copa del Rey τον Νικολάς Λαπροβίτολα, ο οποίος ξεπέρασε τον κορονοϊό και είναι πλέον σε θέση να επιστρέψει στην δράση.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ