ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Λάσο για Ταβάρες: "Δεν είναι σοβαρός ο τραυματισμός, αλλά δεν έχει προπονηθεί ακόμη"

Ο Ταβάρες σε στιγμιότυπο από το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τη Ρεάλ Μαδρίτης
Ο Ταβάρες σε στιγμιότυπο από το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τη Ρεάλ Μαδρίτης EUROKINISSI

Ο Έντι Ταβάρες δεν προπονήθηκε για ακόμη μία φορά με τη Ρεάλ Μαδρίτης, ο Πάμπλο Λάσο εξήγησε όμως ότι ο τραυματισμός στο πόδι δεν είναι σοβαρός.

Η Ρεάλ Μαδρίτης γύρισε από την Κωνσταντινούπολη με δύο βαριές ήττες από την Αναντολού Εφές, αλλά και ένα νέο πρόβλημα. Τον Έντι Ταβάρες. Ο βασικός σέντερ της "Βασίλισσας" αποχώρησε στο δεύτερο μέρος του Game 1 με την τουρκική ομάδα, δεν έπαιξε καθόλου στο δεύτερο και -συν τοις άλλοις- είναι αμφίβολος για το Game 3 στο WiZink Center.

Το θετικό πάντως είναι πως ο τραυματισμός του δεν είναι τόσο σοβαρός που να τον θέτει αυτόματα εκτός για το υπόλοιπο της σειράς. Όπως εξήγησε ο Πάμπλο Λάσο το Σάββατο 24 Απριλίου: "Με την επιστροφή της αποστολής στη Μαδρίτη, υποβλήθηκε σε εξετάσεις που έδειξαν ότι δεν έχει κάτι σοβαρό. Δεν μπόρεσε όμως ούτε σήμερα να προπονηθεί με την υπόλοιπη ομάδα".

Είναι σαφές πως ενδεχόμενη παρουσία του Έντι Ταβάρες στο τρίτο παιχνίδι της σειράς με την Αναντολού Εφές θα αλλάξει τα δεδομένα, αφού χωρίς αυτόν η ισπανική ομάδα είναι πολύ ευάλωτη κοντά στο καλάθι.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΙΣΠΑΝΙΑ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ