ΛΑΥΡΙΟ

Λαύριο: Επένδυση με Σταματογιάννη

Λαύριο: Επένδυση με Σταματογιάννη

Από το Αγρίνιο και την Α2, στο Λαύριο και την Α1 ο Αλέξανδρος Σταματογιάννης έκανε το μεγάλο βήμα και στα 22 του θέλει να καθιερωθεί στη μεγάλη κατηγορία του ελληνικού μπάσκετ.

Μετά από μια καλή σεζόν στην Α2 με τη φανέλα του Αγρινίου (9 πόντοι από 54% στα συνολικά σουτ και 73% στις βολές, 6.5 ριμπάουντ, 1.1 ασίστ και ένα μπλοκ ανά 28.5 λεπτά συμμετοχής σε 21 αγώνες), ο Αλέξανδρος Σταματογιάννης βρήκε την ευκαιρία για να ανέβει επίπεδο.

Ο γεννημένος στις 16 Δεκεμβρίου του 1997 ύψους 2μ.04 πάουερ φόργουορντ/σέντερ έδωσε τα χέρια με το Λαύριο και θα αγωνιστεί τη σεζόν 2020/21 στο πρωτάθλημα της Basket League, με στόχο να αρπάξει όσες ευκαιρίες του δοθούν για να αποδείξει ότι "έχει" την κατηγορία.

" Η ΚΑΕ Λαύριο - Megabolt ανακοινώνει την απόκτηση του 22χρονου Power forward/Center Αλέξανδρου Σταματογιάννη, συνεχίζοντας να επενδύει στο μέλλον! Αλέξανδρε, καλώς ήρθες στην ομάδα μας! Ευχόμαστε να έχεις υγεία και οι κοινοί μας στόχοι να πραγματοποιηθούν φέτος" αναφέρει η ομάδα της νότιας Αττικής στην ανακοίνωσή της.

TAGS ΛΑΥΡΙΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ