Η ανανέωση της συνεργασίας του Χρήστου Σερέλη με το Λαύριο πήρε επίσημη μορφή, καθώς η ομάδα της νοτιοανατολικής Αττικής ανακοίνωσε πως ο έμπειρος κόουτς θα την καθοδηγήσει για 15η σεζόν. (VIDEO).

Ο Χρήστος Σερέλης, όπως αναμενόταν, θα παραμείνει στον πάγκο του Λαυρίου, το οποίο θα καθοδηγήσει για 15η συνεχόμενη σεζόν.

ADVERTISING

Η ομάδα της νοτιοανατολικής Αττικής ενημέρωσε για την ανανέωση της συνεργασίας της με τον έμπειρο κόουτς, ο οποίος θα έχει στα χέρια του το "τιμόνι" του αγαπημένου του, Λαυρίου για 15η αγωνιστική περίοδο.

Η ανακοίνωση του Λαυρίου αναφέρει:

"Ο «αρχιτέκτονας» των επιτυχιών συνεχίζει το έργο του

ADVERTISING

Ο Χρήστος Σερέλης, ο άνθρωπος ο οποίος έχει χτίσει τη σπουδαία ομάδα μας και έχει κάνει τα όνειρά μας πραγματικότητα, συνεχίζει στο «τιμόνι» της για 15η σεζόν αφήνοντας ανεξίτηλα γραμμένο το όνομα του στην Ιστορία του Λαυρίου!

Ο coach Σερέλης, «γέννημα-θρέμμα» Λαυριώτης, οδήγησε με τον επαγγελματισμό και το ήθος του την αγαπημένη μας ομάδα από τα τοπικά πρωταθλήματα και τις δυσκολίες, με πολύ κόπο και μεράκι, στην καταξίωση και τα μεγάλα σαλόνια της Basket league, κερδίζοντας τον σεβασμό ακόμα και των αντιπάλων με την εξαιρετική δουλειά που κάνει και τον ακέραιο χαρακτήρα του.

Φέτος, θα οδηγήσει την ομάδα μας και στο πρωτόγνωρο ταξίδι της Ευρώπης και του FIBA Europe Cup, με σκοπό το ιστορικό βήμα παραπάνω.

Η οικογένεια της ΚΑΕ Λαύριο εύχεται υγεία και κάθε προσωπική & αθλητική επιτυχία στον άνθρωπο που άλλαξε την αγωνιστική ιστορία της ομάδας μας!".