NBA

Λέικερς: Στο ραντάρ της ομάδας ο Ρόουζ

Λέικερς: Στο ραντάρ της ομάδας ο Ρόουζ
AP Photo/Carlos Osorio AP PHOTO/CARLOS OSORIO

Σύμφωνα με αμερικανικά δημοσιεύματα οι Λέικερς εξετάζουν πιο σοβαρά από ποτέ το ενδεχόμενο να κάνουν πρόταση στους Πίστονς για τον Ντέρικ Ρόουζ.

Οι Πίστονς μπαίνουν σε φάση ανοικοδόμησης και οι Λέικερς είναι σε αναζήτηση γκαρντ ενόψει της νέας σεζόν, αφού δεν ξέρουν αν θα μπορέσουν να κρατήσουν τους Ραζόν Ρόντο και Κεντάβιους Κάλντγουελ-Πόουπ που αναμένεται να κάνουν opt out από τα συμβόλαιά τους. Κάπου εκεί λοιπόν έρχεται ο... Ντέρικ Ρόουζ.

Σύμφωνα με αμερικανικά δημοσιεύματα οι πρωταθλητές αναμένεται να δείξουν έντονο ενδιαφέρον για τον άλλοτε MVP του ΝΒΑ. Για την ακρίβεια ενδιαφερόντουσαν για αυτόν και τον περασμένο Φλεβάρη, ωστόσο εκείνη την περίοδο οι Πίστονς δεν ήθελαν να τον δώσουν, ενώ οι Λέικερς έκαναν πίσω στην σκέψη για να μην διαταράξουν την χημεία της ομάδας, η οποία είχε βρει ρυθμό.

Το θέμα βέβαια πλέον είναι τι είναι διατεθειμένοι να δώσουν οι Λέικερς για χάρη του Ρόουζ, αφού οι Πίστονς θέλουν τουλάχιστον έναν νεαρό παίκτη ως αντάλλαγμα. Το όνομα του Άλεξ Καρούσο ήδη συμπεριλήφθηκε στα αντίστοιχα σενάρια, ωστόσο αυτή την στιγμή αυτό μοιάζει δύσκολο να συμβεί.

Την σεζόν 2019/20 ο Ρόουζ είχε 18.1 πόντους, 2.4 ριμπάουντ και 5.6 ασίστ μέσο όρο σε 26 λεπτά συμμετοχής με τους Πίστονς, όντας ο έκτος παίκτης της ομάδας.

TAGS NBA ΗΠΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ