BASKETBALL CH. LEAGUE

LIVE Streaming: Η κλήρωση του Basketball Champions League

LIVE Streaming: Η κλήρωση του Basketball Champions League

Δείτε σε LIVE Streaming την κλήρωση του Ηρακλή για τα προκριματικά και των ΑΕΚ και Περιστέρι για τη φάση των ομίλων του Basketball Champions League.

Η ώρα για να μάθουν τους αντιπάλους τους τρεις ελληνικές ομάδες στο Basketball Champions League έφτασε. Ο Ηρακλής θα αγωνιστεί στην προκριματική φάση, ενώ η ΑΕΚ και το Περιστέρι έχουν εξασφαλίσει την παρουσία τους ομίλους.

Η ΑΕΚ κληρώθηκε στον Δ' Όμιλο μαζί με τη Μπάμπεργκ (Γερμανία), την Χάποελ Χολόν (Ισραήλ, την Καρσίγιακα (Τουρκία), τη Μπιλμπάο (Ισπανία), την Σολέ (Γαλλία) και τη Φορτιτούντο Μπολόνια (Ιταλία) και μία εκ των Μπάλκαν (Βουλγαρία), Τσμόκι Μινσκ (Λευκορωσία), Λόντον Λάιονς (Μεγάλη Βρετανία), Νέπτουνας (Λιθουανία).

Το Περιστέρι στον Α' Ομιλο μαζί με τις Τενερίφη (Ισπανία), Στρασμπούρ (Γαλλία), Σάσαρι (Ιταλία), Ρίγα (λετονία), Ρίτας Βίλνιους (Λιθουανία) και μία εκ των Χάποελ Τελ Αβίβ (Ισραήλ) Μπάκεν (Δανία), Μονς (Βέλγιο), Ανβίλ (Πολωνία).

Ο Ηρακλής κληρώθηκε με τον Κεραυνό (Κύπρος) στον πρώτο προκριματικό γύρο και αν προκριθεί θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Ντνίπρο (Ουκρανία) - Γκρόνιγκεν (Ολλανδία).

TAGS BASKETBALL CH. LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ