ΠΑΟΚ

Λυκογιάννης και επίσημα στον ΠΑΟΚ

Ο προπονητής μπάσκετ, Άρης Λυκογιάννης, από στιγμιότυπο αγώνα του Κολοσσού στη διάρκεια της σεζόν 2019/20
Ο προπονητής μπάσκετ, Άρης Λυκογιάννης EUROKINISSI

Ο Άρης Λυκογιάννης είναι ο νέος προπονητής του ΠΑΟΚ, μετά τη λύση της συνεργασίας με τον Κώστα Μέξα, με την "ασπρόμαυρη" ΚΑΕ να ανακοινώνει το γεγονός.

Ο Κώστας Μέξας αποτελεί πλέον παρελθόν από τον ΠΑΟΚ, που έλυσε την Πέμπτη (10/12) τη συνεργασία του με τον Δικέφαλο, έπειτα από την εντός έδρας ήττα της ομάδας της Θεσσαλονίκης από την Λάρισα.

Μάλιστα, τα τυπικά είχαν απομείνει για την πρόσληψη του νέου τεχνικού της ομάδας, με την ΚΑΕ ΠΑΟΚ να ανακοινώνει επίσημα τον Άρη Λυκογιάννη, ο οποίος θα κοουτσάρει το "Δικέφαλο" για το υπόλοιπο της φετινής σεζόν.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ:

"Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή Κώστα Μέξα. Ευχαριστούμε τον κόουτς Μέξα για την παρουσία του στην ομάδας μας και την προσπάθεια που κατέβαλε υπό δύσκολες συνθήκες από την πρώτη ημέρα της συνεργασίας του με τον ΠΑΟΚ και του ευχόμαστε υγεία και ότι καλύτερο στη συνέχεια της καριέρας του.

Ο Άρης Λυκογιάννης νέος προπονητής του ΠΑΟΚ

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει τη συμφωνία με τον κ.Άρη Λυκογιάννη, ο οποίος θα είναι ο νέος προπονητής της ομάδας μας 2020-21. Καλωσορίζουμε τον κόουτς Λυκογιάννη στην μεγάλη οικογένεια του ΠΑΟΚ.

Ο Αριστείδης Λυκογιάννης γεννήθηκε στις 10 Απριλίου 1969 στην Αθήνα. Ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα από τον ΑΝΟ Γλυφάδας, συνεργάστηκε με τον Έσπερο και τον Αστέρα Ζωοδόχου Πηγής, ενώ ακολούθησε μία πενταετία στον Σπόρτιγκ (2001-06), το Παγκράτι (2006-08). Στη συνέχεια βρέθηκε για τέσσερα χρόνια (2008-12) στον πάγκο του Ικάρου Καλλιθέας, τον οποίο ανέβασε στην Α1 το 2010.

Τη σεζόν 2012-13 συνεργάστηκε με τη Σουηδική Solna. Τη σεζόν 2013-14 συνεργάστηκε για δύο περίπου μήνες με τον Ίκαρο Χαλκίδας.

Ακολούθησαν τέσσερις σεζόν (2014-18) στην ομάδα του Κολοσσού Ρόδου, με τον οποίο συμμετείχε στα πλέι οφ από την πρώτη κιόλας χρονιά της συνεργασίας τους. Στο τέλος της σεζόν 2014-15, συνεργάστηκε με τον Παναθηναϊκό ως μέρος του τεχνικού επιτελείου και το καλοκαίρι του 2015 επέστρεψε στη Ρόδο και στον Κολοσσό, στην τεχνική ηγεσία του οποίου έμεινε για τρία ακόμη χρόνια.

Τη σεζόν 2018-19 ο Άρης Λυκογιάννης ήταν προπονητής του Χολαργού, ενώ τη σεζόν 2019-20 ήταν και πάλι στον πάγκο του Κολοσσού Ρόδου, όπου συνεργάστηκε μάλιστα με τους νυν παίκτες του ΠΑΟΚ Jermaine Love, Malclom Griffin, Γιώργο Τσαλμπούρη, αλλά και με τον βοηθό προπονητή Στάθη Νεραντζάκη".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ