ΠΑΟΚ

Λυκογιάννης: "Βασικά κομμάτια πάθος και ενέργεια, οι παίκτες είναι οι πρωταγωνιστές"

Λυκογιάννης: "Βασικά κομμάτια πάθος και ενέργεια, οι παίκτες είναι οι πρωταγωνιστές"

Μία μέρα μετά από την επέκταση της συνεργασίας του με τον ΠΑΟΚ έως το καλοκαίρι του 2024, ο Άρης Λυκογιάννης μίλησε στην κάμερα της ομάδας της Θεσσαλονίκης για το παρόν, αλλά και για το μέλλον της (VIDEO).

Για τη φιλοσοφία του, για τις σκέψεις του για τη φετινή αλλά και την επόμενη σεζόν, αλλά και για τον κόσμο που λείπει πολύ από τα γήπεδα μίλησε ο Άρης Λυκογιάννης στην κάμερα της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, μία ημέρα μετά από την επέκταση της συνεργασίας του με την ομάδα της Θεσσαλονίκης έως το καλοκαίρι του 2024.

"Η λογική που πρέπει να υπάρχει στην καριέρα ενός προπονητή, αλλά δεν συμβαίνει, είναι να δένεσαι με τις ομάδες. Δεν υπήρξε ομάδα στην οποία κάθισα λίγο καιρό. Εχουμε κάποιους στόχους για τη φετινή σεζόν, την είσοδο στα playoffs και το όσο το δυνατόν καλύτερο πλασάρισμα. Μελλοντικά, τους στόχους τους θέτουν αυτοί που διοικούν. Οι προσωπικοί στόχοι συνήθως συνδυάζονται. Θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό το μέλλον από το πόσο ξεκάθαροι είμαστε γι' αυτό που θέλουμε να κάνουμε. Το πάθος και η ενέργεια είναι πολύ βασικά κομμάτια σε αυτό το σπορ" ήταν μερικά από τα λόγια του Λυκογιάννη.

Δείτε ολόκληρο το video της ΚΑΕ ΠΑΟΚ:

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ