ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ

Τόνι Πάρκερ: "Ο Μίτροβιτς 'σκότωσε' τον Μαλεντόν"

Ο Τεό Μαλεντόν με τη φανέλα της Βιλερμπάν σε αγώνα απέναντι στον Ολυμπιακό για την EuroLeague το 2019/20
Ο Τεό Μαλεντόν με τη φανέλα της Βιλερμπάν το 2019/20 EUROKINISSI

Ο Τόνι Πάρκερ εξαπέλυσε επίθεση προς τον Ζβέζνταν Μίτροβιτς με αφορμή τον τρόπο που διαχειρίστηκε τον Τεό Μαλεντόν την περσινή σεζόν.

Οι σχέσεις του Τόνι Πάρκερ με τον Ζβέζνταν Μίτροβιτς είναι στα άκρα, ειδικά από την στιγμή που ο δεύτερος αποφάσισε να κινηθεί νομικά κατά της Βιλερμπάν, διεκδικώντας το ποσό του 1.1 εκατ. ευρώ ως αποζημίωση για την απόλυσή του πριν από μερικούς μήνες.

Ήδη πριν από την ολοκλήρωση της περσινής σεζόν, υπήρχε στον αέρα η έντονη δυσφορία του διοικητικού ηγέτη του γαλλικού συλλόγου για τον τρόπο με τον οποίο ο Ζβέζνταν Μίτροβιτς διαχειριζόταν μερικά από τα ταλέντα της Βιλερμπάν, ιδίως τον Τεό Μαλεντόν που είχε βάλει στόχο το NBA Draft 2020.

Πάνω σε αυτό στάθηκε ο Τόνι Πάρκερ για να επιτεθεί στον πρώην προπονητή του γαλλικού συλλόγου, τονίζοντας πως "όταν βλέπεις τον Τεό (Μαλεντόν), καταλαβαίνεις πως ξεκάθαρα τον "σκότωσε". Ο Τεό και η οικογένειά του τον μισούν. Τον άφησε στην άκρη του πάγκου σε πολλά παιχνίδια, όταν έρχονταν οι GMs από το ΝΒΑ για να τον δουν και να σχηματίσουν άποψη για εκείνον".

Για να προσθέσει: "Οι πιθανότητες για τον Τεό ήταν να βρει μια θέση στη δεκάδα, όπως έγινε με τον Κίλιαν Χέιζ (σ.σ.: επελέγη στο Νο7), δεν είναι φυσιολογικό να βλέπεις έναν τέτοιο παίκτη να μην επιλέγεται στον α' γύρο του NBA Draft. Ο Ζβέζνταν Μίτροβιτς δεν τον χρησιμοποίησε καθόλου πέρσι, ο τρόπος που τον διαχειρίστηκε είχε ως αποτέλεσμα να πέσει και να μην βρεθεί στον α' γύρο. Ένας παίκτης σαν αυτόν έπρεπε να είναι στην πρώτη δεκάδα. Του το έχω πει αυτό, έπρεπε ο Τεό να παίζει, να σεβαστεί το πλάνο του συλλόγου".

Κάπως έτσι, ο Τεό Μαλεντόν που πέρσι τέτοια εποχή βρισκόταν πολύ ψηλά στα Mock Draft έπεσε στο Νο34, θέση στην οποία επελέγη -κατόπιν ανταλλαγών των draft picks- από τους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ. Εκεί όπου θα συναντήσει -εκτός όλων των άλλων και- τον Αλεξέι Ποκουσέβσκι.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ