ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Μάντζαρης: "Πολύ δύσκολη η έδρα της Βοσνίας"

EUROBASKET 2021 / ΠΡΟΚΠΙΜΑΤΙΚΑ / ΕΛΛΑΔΑ - ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
EUROBASKET 2021 / ΠΡΟΚΠΙΜΑΤΙΚΑ / ΕΛΛΑΔΑ - ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Βαγγέλης Μάντζαρης μίλησε στην ιστοσελίδα της ΕΟΚ για τα πρώτα παιχνίδια των προκριματικών του EuroBasket 2021 και την προσπάθεια που κάνει το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

Ο Βαγγέλης Μάντζαρης φόρεσε ξανά τη φανέλα της Εθνικής Ανδρών, αυτή τη φορά για τα προκριματικά του EuroBasket 2021. Ο 30χρονος πόιντ γκαρντ μίλησε στην ιστοσελίδα της ΕΟΚ για τη δύσκολη εντός έδρας νίκη επί της Βουλγαρίας κι όσα ακολουθούν για την ελληνική ομάδα, σε δύο μέρες, με αντίπαλο την Βοσνία.

"Σίγουρα ήταν λίγο αγχωτική η αρχή. Είχαμε κάνει τρεις προπονήσεις όλες κι όλες... Είμαστε παιδιά ο καθένας με διαφορετική φυσική κατάσταση, άλλοι παίζουν περισσότερο, άλλοι λιγότερο... Έπρεπε να το βρούμε λίγο όλο αυτό. Επιπλέον είμαστε ουσιαστικά μια καινούρια ομάδα. Δεν έχουμε προλάβει να υιοθετήσουμε όλοι τη φιλοσοφία, τα συστήματα, τη χημεία, οπότε ήταν και λίγο αγχωτικό όλο αυτό. Κάθε αρχή και δύσκολη" δήλωσε αρχικά ο πλεϊμέικερ του Προμηθέα Πάτρας, για να συνεχίσει:

"Η νίκη είναι αυτό που κρατάμε. Είναι πολύ σημαντική για τη συνέχεια. Τώρα πάμε σε μια έδρα πολύ δύσκολη, θα παίξουμε ένα σκληρό παιχνίδι. Ξέρουμε πως δεν μπορούμε να αλλάξουμε πολλά μέσα σε δύο μέρες, αλλά από την άλλη μπορούμε να βελτιώσουμε πολλά. Θέλουμε να δείξουμε θέληση και να πηγαίνουμε φάση με φάση".

Τέλος, όσον αφορά στην ατμόσφαιρα που δημιουργήθηκε στο "Δημήτρης Τόφαλος" για το παιχνίδι με τη Βουλγαρία, είπε: "Ναι, όντως, δεν γέμισε το γήπεδο, αλλά από την άλλη υπήρχε πολύ καλή ατμόσφαιρα. Κάπου το να μην γεμίσει το γήπεδο ήταν και λογικό λόγω των ημερών με την Τσικνοπέμπτη και τις Απόκριες. Το κατανοούμε όλοι. Ελπίζουμε στα επόμενα παιχνίδια να δούμε περισσότερο κόσμο και να μας στηρίξουν όλοι, γιατί όταν παίζει για την εθνική ομάδα θέλεις να βλέπεις γεμάτα γήπεδα. Είναι κάτι που σε ευχαριστεί. Δεν παίζουμε για τον εαυτό μας ή ένα σύλλογο. Παίζουμε για τη χώρα μας".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ