ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μάρτιν: "Δικό μου λάθος η πάσα προς τον Σλούκα"

Ο Μάρτιν απέναντι στον Γουίλιαμς στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Βαλένθια για την EuroLeague 2020/21
Ο Μάρτιν απέναντι στον Γουίλιαμς EUROKINISSI

Την ευθύνη για τη λάθος πάσα προς τον Σλούκα, στα 14" πριν από το τέλος της παράτασης του αγώνα με τη Ρεάλ Μαδρίτης, ανέλαβε ο σέντερ του Ολυμπιακού, Χασάν Μάρτιν (VIDEO).

Δεν είχε πρόβλημα να αναλάβει την ευθύνη για το λάθος του προς το φινάλε του αγώνα με τη Ρεάλ Μαδρίτης, όταν η πάσα του προς τον Σλούκα δεν είχε αποτέλεσμα ο Χασάν Μάρτιν. Ο Αμερικανός έκανε καλή προσπάθεια, όμως η συνεργασία του με τον πόιντ γκαρντ του Ολυμπιακού δεν ήταν καλή, με αποτέλεσμα το λάθος στα 14" πριν από το τέλος της παράτασης, με το σκορ στο 81-82 υπέρ της Ρεάλ Μαδρίτης, να κρίνει σε μεγάλο βαθμό τον αγώνα καθώς στη συνέχεια ο Νίκολας Λαπροβίτολα είχε 2/2 βολές.

"Προσπάθησα να είμαι φίζικαλ, είναι τόσο μακρύς, έκανα ότι μπορούσα. Κάποιες φορές με πρόλαβε, που είναι φυσιολογικό. Έκανα τη δουλειά μου" είπε ο Αμερικανός για το ματσάρισμα με τον Ταβάρες, πριν προσθέσει πως: "Όλοι είναι ψηλότεροί μου, χρησιμοποιώ τη δύναμή μου. Εχουν διαφορετικό μέγεθος, αλλά εγώ παίζω πάνω από τη στεφάνη με το κορμί και με τη δύναμή μου. Έβαλαν μεγάλα σουτ, μεγάλα τρίποντα που μας επηρέασαν. Κάναμε και κάποια λάθη εμείς. Ήταν λάθος μου η πάσα στον Σλούκα, του πέταξα την μπάλα, γλίστρησε, ήταν μια κακή απόφαση από μέρους μου".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ