VTB LEAGUE

Με Μιλουτίνοβ η καλύτερη πεντάδα της εβδομάδας στη VTB League

Ο Μιλουτίνοβ καρφώνει μπροστά από τον Ρέινολντς στο Μπάγερν - ΤΣΣΚΑ Μόσχας για την 10η αγωνιστική της EuroLeague.
Ο Μιλουτίνοβ καρφώνει μπροστά από τον Ρέινολντς CSKA MOSCOW / TWITTER

Ο πρώην σέντερ του Ολυμπιακού και νυν της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Νίκολα Μιλουτίνοβ, συμπεριλήφθηκε στην κορυφαία πεντάδα της εβδομάδας στο πρωτάθλημα της VTB League, μετά και τη νίκη της ομάδας του απέναντι στην Πάρμα (95-61).

Την τιμητική του είχε ο πρώην σέντερ του Ολυμπιακού και νυν της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Νίκολα Μιλουτίνοβ, ο οποίος πραγματοποίησε ένα πολύ καλό παιχνίδι απέναντι στην Πάρμα, με αποτέλεσμα να βρίσκεται στην καλύτερη πεντάδα της αγωνιστικής αυτής στην VTB League.

Συγκεκριμένα, έπειτα από μια διαβολοβδομάδα που είχε ταξίδια σε Κάουνας και Μόναχο, η ΤΣΣΚΑ Μόσχας φρόντισε να ξεμπερδέψει γρήγορα στο παιχνίδι με την Πάρμα, επικρατώντας με 95-61 και πήρε θα λέγαμε εκδίκηση για την ήττα από την ίδια ομάδα στην εκκίνηση του πρωταθλήματος.

Μάλιστα, ο Νίκολα Μιλουτίνοβ, ήταν μαζί με τους Μάικ Τζέιμς και Γουίλ Κλάιμπερν, οι καλύτεροι των Ρώσω, με τον πρώτο να τελειώνει το ματς έχοντας 10 πόντους αλλά και 7 ριμπάουντ.

Γι' αυτό τον λόγο, συμπεριλήφθηκε και στην κορυφαία πεντάδα της εβδομάδας, έχοντας δίπλα του, τους Τζαμάρ Σμιθ, Αζέια Κάνααν, Τζόρνταν Κρόφορντ και Άλαν Γουίλιαμς.

Δείτε την καλύτερη πεντάδα:

TAGS VTB LEAGUE ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ