ΙΤΑΛΙΑ

Μεσίνα για Εθνική Ιταλίας, αλλά μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες

Ο Έτορε Μεσίνα απέναντι στον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ
Ο Έτορε Μεσίνα EUROKINISSI

Σύμφωνα με δημοσίευμα της "Gazzetta dello Sport" ο Έτορε Μεσίνα είναι ο βασικός υποψήφιος για να διαδεχθεί τον Μέο Σακέτι στον πάγκο της εθνικής Ιταλίας, αλλά αν αποδεχθεί την πρόταση θα αναλάβει μετά τους φετινούς Ολυμπιακούς Αγώνες.

Ο Έτορε Μεσίνα είναι ο εκλεκτός της ιταλικής Ομοσπονδίας για να διαδεχθεί τον Μέο Σακέτι στον πάγκο της εθνικής Ιταλίας. Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει σε δημοσιέυμά της η "Gazzetta dello Sport".

Σύμφωνα με την γνωστή ιταλική εφημερίδα, ο τεχνικός της Αρμάνι Μιλάνο έχει δεχθεί ήδη μία προσέγγιση για να πάρει την θέση του Σακέτι, ο οποίος θα αποχωρήσει από τον πάγκο της Ιταλίας είτε μετά το τέλος του Προολυμπιακού τουρνουά του Βελιγραδίου (αν αποκλειστεί η Ιταλία), είτε μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο (αν προκριθεί η "σκουάντρα ατζούρα").

Σε περίπτωση που ο Μεσίνα δεχθεί την πρόταση της ιταλικής Ομοσπονδίας, τότε θα καθίσει στον πάγκο της χώρας του για τρίτη φορά, αφού έχει διατελέσει Ομοσπονδιακός τεχνικός της "σκουάντρα ατζούρα" από το 1993 έως το 1997 καθώς και την διετία 2016-2017.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ