ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ

Μεσολόγγι: Δεν έγινε δεκτή η παραίτηση του Καλαμπάκου

Ο Ντίνος Καλαμπάκος πανηγυρίζει τη νίκη του Μεσολογγίου επί του Άρη στην 1η αγωνιστική της Basket League 2020/21
Ο Ντίνος Καλαμπάκος πανηγυρίζει τη νίκη του Μεσολογγίου επί του Άρη στην 1η αγωνιστική της Basket League 2020/21 EUROKINISSI

Δεν έγινε δεκτή η παραίτηση του Ντίνου Καλαμπάκου, που συνεχίζει στον πάγκο του Μεσολογγίου μετά από την βαριά ήττα στη Θεσσαλονίκη από τον Άρη.

Στον πάγκο του Μεσολογγίου συνεχίζει ο Ντίνος Καλαμπάκος, καθώς η διοίκηση της ομάδας δεν έκανε δεκτή την παραίτησή του μετά από την βαδιά ήττα από τον Άρη το απόγευμα του Σαββάτου (23/1).

"Ο προπονητής και το τεχνικό επιτελείο της ομάδας, υπέβαλαν πριν από λίγο, τις παραιτήσεις τους στη διοίκηση της ομάδας, η οποία δεν τις έκανε αποδεκτές. Οι δυσκολίες μας πεισμώνουν και μας κάνουν να προσπαθούμε ακόμα περισσότερο. Ο coach Καλαμπάκος και το τεχνικό επιτελείο του, έχουν την απόλυτη στήριξη και εμπιστοσύνη μας. Προχωράμε ενωμένοι και βλέπουμε μπροστά μας το επόμενο παιχνίδι-τελικό με τη Ρόδο" αναφέρει η ανακοίνωση του Μεσολογγίου.

Θυμίζουμε πως ο Καλαμπάκος μίλησε με βαριές εκφράσεις για κάποιους από τους αθλητές του, λέγοντας πως πρέπει να κόψουν το μπάσκετ!

TAGS ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ