ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ

Μιλουτίνοβ: "Φοβήθηκα όταν βρέθηκα θετικός στον κορονοϊό"

Ο Μιλουτίνοβ σε προπόνηση από το ΣΕΦ

Ο Νίκολα Μιλουτίνοβ παραδέχθηκε ότι αν και δεν είχε συμπτώματα φοβήθηκε όταν έμαθε ότι είναι θετικός στον κορονοϊό, ενώ πρόσθεσε ότι δεν θεωρεί ρεαλιστικό το σενάριο της "φούσκας" στην EuroLeague.

Ο Νίκολα Μιλουτίνοβ βρίσκεται σε απομόνωση από την στιγμή που βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό., απουσιάζοντας από τους αγώνες της ΤΣΣΚΑ Και, όπως τόνισε σε συνέντευξή του στο ισραηλινό σάιτ "sports.walla", ανυπομονεί να γίνει καλά.

Ο Σέρβος σέντερ μίλησε για το το πώς αισθάνεται, ενώ παραδέχθηκε ότι φοβήθηκε όταν έμαθε ότι το τεστ που υποβλήθηκε ήταν θετικό.

"Δεν είχα συμπτώματα και μόλις πήρα το θετικό τεστ φοβήθηκα" τόνισε αρχικά ο Μιλουτίνοβ, για να προσθέσει: "Είχα πέσει ψυχολογικά, αλλά δεν είμαι μόνος μου. Το ιατρικό επιτελείο της ομάδας είναι μαζί μου όλη την ώρα. Είμαι κολλημένος στο σπίτι εδώ και μία εβδομάδα και πραγματικά ανυπομονώ να βγω".

Στην συνέχεια ο Σέρβος τόνισε πάντως ότι δεν θεωρεί ότι η EuroLeague μπορεί να ακολουθήσει τα πρότυπα του ΝΒΑ και να δημιουργήσει μία αντίστοιχη "φούσκα": "Δε νομίζω ότι είναι εύκολο κάτι τέτοιο. Απαιτούνται τεράστια έξοδα από τις ομάδες και την EuroLeague. Δεν είμαι σίγουρος ότι μπορεί να γίνει. Μοιάζει αδύνατο να αποφύγουμε την εξάπλωση του ιού.

Το σημαντικό είναι να μην φτάσουμε στο σημείο να υπάρξει τέτοια εξάπλωση που θα οδηγήσει στην ακύρωση αγώνων".

TAGS ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ VTB LEAGUE EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ