GAME NIGHT

Μιλουτίνοβ στη Game Night: "Θα θυμάμαι για πάντα το τρίποντο του Σπανούλη στο ΟΑΚΑ"

Ο Σπανούλης δίπλα στον Μιλουτίνοβ σε αγώνα του Ολυμπιακού
Ο Σπανούλης δίπλα στον Μιλουτίνοβ σε αγώνα του Ολυμπιακού EUROKINISSI

Ο Νίκολα Μιλουτίνοβ μίλησε στη Game Night του SPORT 24 για τον Βασίλη Σπανούλη, την στιγμή που δεν θα ξεχάσει ποτέ και την καλύτερη συμβουλή που του έχει δώσει.

Ο Νίκολα Μιλουτίνοβ μίλησε στη Game Night του SPORT 24 για την πενταετία που βρέθηκε στα ίδια αποδυτήρια με τον Βασίλη Σπανούλη, με τον οποίο ανέπτυξε ισχυρούς φιλικούς δεσμούς. Ο σέντερ της ΤΣΣΚΑ Μόσχας στάθηκε στα χαρακτηριστικά που ξεχωρίζουν τον "Kill Bill" όλα αυτά τα χρόνια και τον έχουν αναγάγει σε θρύλο της EuroLeague, αλλά και την στιγμή που δεν θα ξεχάσει ποτέ.

"Όταν παίζαμε τελικούς στο ελληνικό πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό και έβαλε το buzzer beater που μας έδωσε τον τίτλο. Έκανε το step back από τα αριστερά και σκόραρε το τρίποντο μπροστά από έναν ακόμη εκ των κορυφαίων παικτών της ιστορίας, τον Δημήτρη Διαμαντίδη. Κερδίσαμε τον τίτλο τότε, με αυτό το σουτ, κι όλοι ήταν τόσο ενθουσιασμένοι και χαρούμενοι. Είναι μια στιγμή που θα θυμάμαι σε όλη μου τη ζωή" είπε χαρακτηριστικά για την πιο "σπανουλική" στιγμή που θυμάται.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS GAME NIGHT ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ