ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Ο Μίροτιτς αποθέωσε τον Καλάθη: "Εκπληκτικός, περνάει την μπάλα από... δακτυλίδι"

Ο Καλάθης πασάρει σε εντός έδρας αγώνα της Μπαρτσελόνα στην EuroLeague
Ο Νικ Καλάθης με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα EUROKINISSI

Ο Νίκολα Μίροτιτς έσταζε μέλι για τον Νικ Καλάθη για τις 12 ασίστ που μοίρασε στην άνετη νίκη επί της Άλμπα Βερολίνου, λέγοντας ότι είναι χαρούμενος που είναι συμπαίκτης του.

Η Μπαρτσελόνα έκανε επίδειξη δύναμης στην έδρα της Άλμπα Βερολίνου, διαλύοντάς την με 103-67, με τον Νικ Καλάθη να μοιράζει 12 ασίστ σε 18 λεπτά συμμετοχής. Αποτέλεσμα; Να γνωρίσει την αποθέωση από τον Νίκολα Μίροτιτς.

Ο σταρ των Καταλανών αποθέωσε τον διεθνή γκαρντ μετά τον αγώνα, δηλώνοντας πως "ειναι εκπληκτικός. Κάποιες φορές μου δίνει την εντύπωση ότι περνάει την μπάλα από ένα... δακτυλίδι και εμείς απλά πρέπει να την αγγίξουμε. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που τον έχουμε μαζί μας".

Όσο για το παιχνίδι, ο Μίροτιτς τόνισε: "Νομίζω ότι πήραμε πολύ σοβαρά το παιχνίδι, επειδή ήταν πολύ σημαντικό για εμάς. Είχαμε σπουδαία βραδιά πίσω από την γραμμή του τριπόντου, όλοι σκόραραν και μοίρασαν την μπάλα, ενώ και η άμυνά μας ήταν εξαιρετική.

Μας έδωσε μομέντουμ ο Αμπρίνες με τα συνεχόμενα τρίποντα που σημείωσε. Έχουμε ταλαντούχα ομάδα και ο καθένας από εμάς μπορεί να σκοράρει 20 πόντους ένα βράδυ, αλλά το θέμα δεν ήταν η επίθεσή μας, αλλά η άμυνά μας. Είμαι χαρούμενος που κρατήσαμε τηνΆλμπα στους 67 πόντους".

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ EUROLEAGUE LIGA ENDESA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ