ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μήτογλου: "Απελευθερώθηκε το παιχνίδι μου με τον Κάτας, δεν τα παρατάμε παρότι είμαστε σε δύσκολη θέση"

Ο Ντίνος Μήτογλου κόντρα στην Μπασκόνια
Ο Ντίνος Μήτογλου κόντρα στην Μπασκόνια EUROKINISSI

Ο Ντίνος Μήτογλου, μίλησε στην κάμερα της NOVA και αναφέρθηκε τόσο στην ήττα από την Μπασκόνια (97-82), όσο και στην ανεβασμένη απόδοσή του, μετά από την έλευση του Όντεντ Κάτας στον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ (VIDEO).

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ηττήθηκε στο ΟΑΚΑ από την καλύτερη Μπασκόνια (97-82), με τους φιλοξενούμενους να έχουν 14-20 σουτ τριών πόντων. Μετά το τέλος του αγώνα, ο Ντίνος Μήτογλου, μίλησε στην κάμερα της NOVA, τόσο για την απόδοσή του, η οποία ανέβηκε κατακόρυφα μετά από την έλευση του Όντεντ Κάτας, όσο και για το παιχνίδι.

"Για το πρώτο ημίχρονο έχω να πω ότι κάναμε καλύτερη δουλειά απ' ότι στο δεύτερο. Η Μπασκόνια θέλησε να τρέξει στο φινάλε και το έκανε καλύτερα από εμάς. Τους βγήκανε τα σουτ πήρανε διαφορά, εμείς κυνηγούσαμε και δεν ήταν εύκολο αυτό. Έπρεπε να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι, το εκμεταλλεύτηκαν αυτό. Ήταν καλύτεροι και πήραν τη νίκη", δήλωσε αρχικά.

Και συνέχισε: "Σίγουρα είναι δύσκολη κατάσταση αλλά δεν τα παρατάμε ποτέ. Σε δύο μέρες έχουμε ακόμη ένα παιχνίδι. Δεν πηγαίνουμε με καμία νοοτροπία χαμένου ή τίποτε άλλο. Όταν ήρθε ο κόουτς Κάτας, απελευθερώθηκε το παιχνίδι μου. Ένιωσα κι εγώ την ευκαιρία να βγάλω κάποια πράγματα στο παρκέ. Θέλω να κερδίζει η ομάδα μου και συνεχίσουμε δυναμικά τη σεζόν".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ