EUROLEAGUE

Ο Μίτσιτς ξέχασε πάνω στη χαρά του ότι είχε ξανανικήσει στο ΟΑΚΑ

Ο Βασίλιε Μίτσιτς ήταν ο πρωταγωνιστής στην εκτός έδρας νίκη της Αναντολού Εφές επί του Παναθηναϊκού
Ο Βασίλιε Μίτσιτς στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την Εφές EUROKINISSI

Ο πρωταγωνιστής της νίκης της Αναντολού Εφές επί του Παναθηναϊκού (77-80), Βασίλιε Μίτσιτς, ο οποίος πέτυχε ρεκόρ καριέρας ξέχασε πάνω στη χαρά του ότι δεν ήταν η πρώτη φορά που νίκησε στο ΟΑΚΑ.

Η Αναντολού Εφές έπαιξε χωρίς τους Λάρκιν, Ντάνστον, έχασε τον Μπομπουά στο πρώτο λεπτό, όμως ο Βασίλιε Μίτσιτς έδωσε ένα απίθανο ρεσιτάλ και με ρεκόρ καριέρας νίκησε τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ (80-77) για την 8η αγωνιστική της EuroLeague.

Ο Σέρβος ήταν απίστευτος στην τρίτη περίοδο του αποψινού αγώνα, όταν είχε 17 πόντους με 3/3 δίποντα, 3/3 τρίποντα και 2/2 βολές και στις πρώτες του δηλώσεις μετά από τη λήξη της αναμέτρησης στάθηκε στο γεγονός ότι η Εφές πάλεψε μέχρι τέλους.

Όπως τόνισε, μάλιστα, στις πρώτες του δηλώσεις αυτή είναι η πρώτη του νίκη στο ΟΑΚΑ. Πάνω στη χαρά για την εμφάνισή του ο 26χρονος ξέχασε ότι είχε πανηγυρίσει και παλαιότερα τη νίκη σε αυτό το γήπεδο κόντρα στον Παναθηναϊκό στις 14 Ιανουαρίου 2016 με τη φανέλα του Ερυθρού Αστέρα (63-74).

"Το πιο σημαντικό ήταν η νίκη. Νίκησα για πρώτη φορά στο ΟΑΚΑ. Είμαι τόσο χαρούμενος, παλέψαμε μέχρι το τέλος. Μείναμε συγκεντρωμένοι, ακόμη κι όταν δεν βγήκαν οι προσπάθειές μας. Η προσέγγισή μας στο ματς ήταν εξαιρετική. Είμαι χαρούμενος για τη νίκη", τόνισε ο Βασίλιε Μίσιτς.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ