ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μίτσιτς: "Το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, το πρώτο που θα είμαστε απόλυτα προετοιμασμένοι"

Ο Βασίλιες Μίτσιτς με τη φανέλα της Εφές στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ το 2018
Ο Βασίλιες Μίτσιτς με τη φανέλα της Εφές EUROKINISSI

Ο γκαρντ της Εφές, Βασίλιε Μίτσιτς, μίλησε για τον ενθουσιασμό που υπάρχει στις τάξεις της τουρκικής ομάδας, εν όψει της αναμέτρησης με το Ολυμπιακό για την 6η αγωνιστική της EuroLeague, ενώ δήλωσε πως θα είναι το πρώτο ματς που οι Τούρκοι θα είναι απόλυτα προετοιμασμένοι.

Στο κακό ξεκίνημα της Εφές και στον ενθουσιασμό που θα αντιμετωπίσουν τον Ολυμπιακό, στάθηκε ο γκαρντ των Τούρκων, Βασίλιε Μίτσιτς, ενόψει της αυριανής (30/10, 21:00) αναμέτρησης στο ΣΕΦ, για την 6η αγωνιστική της EuroLeague 2020-21.

"Αντιμετωπίζουμε έναν σκληρό και έμπειρο αντίπαλο. Ο Ολυμπιακός διαθέτει πεπειραμένους παίκτες, ενώ και τα νέα πρόσωπα που απέκτησαν αποδίδουν πολύ καλά τελευταία. Ο Χάρισον παίζει καλά, ο Σλούκας που έχει πολλές ευθύνες στην επίθεση είναι ο βασικός δημιουργός τους.

Όλοι ανυπομονούμε για το παιχνίδι αυτό, γιατί ξέρουμε πως δεν αρχίσαμε όπως θέλαμε την Ευρωλίγκα. Όμως είναι κι αυτό μέσα στο πρόγραμμα. Κάποιες φορές παίζεις καλά, άλλες δεν αρχίζεις καλά. Θα είναι το πρώτο παιχνίδι στο οποίο θα είμαστε απόλυτα προετοιμασμένοι. Ελπίζω να παρουσιάσουμε το καλύτερό μας πρόσωπο και να πιάσουμε την υψηλότερη δυνατή απόδοση", δήλωσε χαρακτηριστικά ο Σέρβος γκαρντ.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ