ΛΗΜΝΟΣ

Μουσικές Αγάπης: Ο Ήφαιστος Λήμνου έκανε δωρεά 5.000 ευρώ

Επισημο δειπνο παρεθεσε χθες βραδυ σε πολυτελες ρεστοραντ της Οδησσου ο προεδρος του ιδρυματος Μπουμπουρας Παντελης Μπουμπουρας προς τιμην των επισημων απο την Ουκρανια αλλα και των προσκεκλημενων απο την Ελλαδα Βουλευτων, Εκπροσωπων του Δημου Πειραια της Ελληνιδας προξενου  , του προεδρου του ΕΟΤ και της Γ,Γ Τουριστικης πολιτικης  των ελληνων δημοσιογραφων  καθως και πολλων αλλων Ουκρανων Ελληνικης Καταγωγης.. Τα χορευτικα συγκροτηματα απο Ελληνες και Ουκρανους χορεψαν παραδοσιακους χορους των δυο χωρων με αποκορυφωμα δυο κοζακους που χορεψαν το χορο τον πατροπαροδοτο Επισης Ουκρανοι επισημοι (πανεπιστημιου και υπ.εξ) εδωσαν αναμνηστικαδωρα στον Παντελη Μπουμπουρα και στην Ελληνα Προξενο  ΦΩΤΟ ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ//EUROKINISSI
Επισημο δειπνο παρεθεσε χθες βραδυ σε πολυτελες ρεστοραντ της Οδησσου ο προεδρος του ιδρυματος Μπουμπουρας Παντελης Μπουμπουρας προς τιμην των επισημων απο την Ουκρανια αλλα και των προσκεκλημενων απο την Ελλαδα Βουλευτων, Εκπροσωπων του Δημου Πειραια της Ελληνιδας προξενου , του προεδρου του ΕΟΤ και της Γ,Γ Τουριστικης πολιτικης των ελληνων δημοσιογραφων καθως και πολλων αλλων Ουκρανων Ελληνικης Καταγωγης.. Τα χορευτικα συγκροτηματα απο Ελληνες και Ουκρανους χορεψαν παραδοσιακους χορους των δυο χωρων με αποκορυφωμα δυο κοζακους που χορεψαν το χορο τον πατροπαροδοτο Επισης Ουκρανοι επισημοι (πανεπιστημιου και υπ.εξ) εδωσαν αναμνηστικαδωρα στον Παντελη Μπουμπουρα και στην Ελληνα Προξενο ΦΩΤΟ ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ//EUROKINISSI EUROKINISSI

Μια σημαντική δωρεά έκαναν οι ιδιοκτήτες του Ηφαίστου Λήμνου Παντελής και Σπύρος Μπούμπουρας στο φιλανθρωπικό challenge της 24MEDIA "Μουσικές Αγάπης", καθώς πρόσφεραν το ποσό των 5.000 ευρώ.

Το δικό τους λιθαράκι έβαλαν οι Παντελής και Σπύρος Μπούμπουρας στην προσπάθεια που γίνεται το βράδυ της Πέμπτης 30 Απριλίου 2020. Οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ήφαιστος Λήμνου έκαναν δωρεά 5.000 ευρώ στο φιλανθρωπικό challenge της 24MEDIA "Μουσικές Αγάπης" , ποσό που θα προστεθεί στο συνολικό για να διατεθεί στη συνέχεια στο ΕΣΥ και στις κοινωνικές ομάδες που έχουν πληγεί από την πανδημία του κορονοϊού.

Μουσικές Αγάπης: Ο Ήφαιστος Λήμνου έκανε δωρεά 5.000 ευρώ
SPORT24.GR / WATKINSON

Λίγη ώρα πριν, ο Γιώργος και ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος είχαν προσφέρει το ποσό των 10.000 ευρώ εκ μέρους της ΚΑΕ Ολυμπιακός.

* Στήριξε και εσύ το Εθνικό Σύστημα Υγείας και τις κοινωνικές δομές που πλήττονται από τον κορονοϊό. Μπες στο site mousikesagapis.gr και κάνε τη δωρεά σου.

TAGS ΛΗΜΝΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ