ΜΠΑΓΕΡΝ

Μπάγερν: Ανακοίνωσε Γκιστ και Σίλι, έλυσε τα συμβόλαια των Τόμας και Μπρέι

Ο Τζέιμς Γκιστ απέναντι στον Παναθηναϊκό
Ο Τζέιμς Γκιστ απέναντι στον Παναθηναϊκό EUROKINISSI SPORTS

Μαζεμένες κινήσεις από την Μπάγερν, η οποία ανακοίνωσε ταυτόχρονα την απόκτηση των Τζέιμς Γκιστ και Ντι Τζέι Σίλι και την αποχώρηση των Τι Τζέι Μπρέι και Μάλκολμ Τόμας.

Δύο προσθήκες και δύο αποχωρήσεις για την Μπάγερν, η οποία κινήθηκε άμεσα στο μεταγραφικό παζάρι, ανακοινώνοντας την απόκτηση των Τζέιμς Γκιστ και Ντι Τζέι Σίλι, οι οποίοι θα αντικαταστήσουν τους Μάλκολμ Τόμας και Τι Τζέι Μπρέι αντίστοιχα.

Ο Γκιστ αποκτήθηκε ως ελεύθερος από την ομάδα του Τρινκιέρι (προς επιβεβαίωση των προ ημερών πληροφοριών που έκαναν λόγο για συμφωνία), την ίδια στιγμή που ο Σίλι αποκτήθηκε με... ανταλλαγή από την Σαραγόσα, η οποία από την πλευρά της απέκτησε με την μορφή δανεισμού τον Μπρέι από την γερμανική ομάδα. Ο Τόμας ζήτησε από την Μπάγερν να λυθεί το συμβόλαιό του, με την γερμανική ομάδα να ικανοποιεί το αίτημά του.

Με τις συγκεκριμένες κινήσεις η Μπάγερν ελπίζει ότι θα μπορέσει να ανοίξει λίγο το περιορισμένο ροτέισον που είχε, αφού τόσο ο Τόμας όσο και ο Μπρέι δεν μπόρεσαν ποτέ να εντρυφήσουν στην φιλοσοφία του Τρινκέρι, με τον πρώτο να έχει μόλις 3.3 πόντους και 3.2 ριμπάουντ μέσο όρο σε 13 λεπτά συμμετοχής και τον δεύτερο 0.9 πόντους σε 6 λεπτά συμμετοχής, συμπεριλαμβανομένων δύο... DNP (δεν αγωνίστηκε έπειτα από επιλογή του προπονητή του).

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ EUROLEAGUE ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ