ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα: Ο Μίροτιτς ξεπέρασε τον κορονοϊό και επέστρεψε στις προπονήσεις

Barcelona's Nikola Mirotic scores a basket during the Euro League basketball match between Olimpia Milan and FC Barcelona Lassa, in Milan, Italy, Friday, Nov. 1, 2019. (AP Photo/Antonio Calanni)
Barcelona's Nikola Mirotic scores a basket during the Euro League basketball match between Olimpia Milan and FC Barcelona Lassa, in Milan, Italy, Friday, Nov. 1, 2019. (AP Photo/Antonio Calanni) AP

Ο Νίκολα Μίροτιτς ξεπέρασε τον κορονοϊό και πήρε μέρος στην τελευταία προπόνηση της Μπαρτσελόνα, ωστόσο παραμένει άγνωστό αν θα αγωνιστεί στο ντέρμπι της Παρασκευής (23/10) με την Ρεάλ.

Καλά νέα για την Μπαρτσελόνα, αφού ο Νίκολα Μίροτιτς ξεπέρασε τον κορονοϊό και επέστρεψε στις προπονήσεις της ομάδας.

Ο σταρ των Καταλανών ήταν εκτός προπονήσεων από τις 13 Οκτωβρίου όταν και έγινε γνωστό ότι προσβλήθηκε από τον ιό. Ολοκλήρωσε ωστόσο την καραντίνα και τα νέα τεστ που υποβλήθηκε βγήκαν αρνητικά, έχοντας πλέον το δικαίωμα να προπονηθεί με τους συμπαίκτες του.

Αυτό που μένει πλέον να φανεί είναι αν ο Μίροτιτς θα προλάβει απλώς με μερικές προπονήσεις να είναι έτοιμος για το ντέρμπι της Παρασκευής (23/10) με την Ρεάλ για την 5η αγωνιστική της EuroLeague, κάτι το οποίο θα αποφασίσει ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ LIGA ENDESA EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ