ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μπαρτζώκας: "Δεν κάναμε και άσχημη δουλειά με δύο νίκες σε δύο εκτός έδρας ματς"

Ο Μπαρτζώκας στο παιχνίδι με τον Ερυθρό Αστέρα για την EuroLeague 2020/21
Ο Μπαρτζώκας στο παιχνίδι με τον Ερυθρό Αστέρα EUROKINISSI

Διαφορετικούς πρωταγωνιστές είχε ο Ολυμπιακός στο Βελιγράδι σε σχέση με το ματς της Βαρκελώνης, καθώς ο Γιώργος Μπαρτζώκας δήλωσε πως ήθελε να ματσάρει την ενέργεια και την ένταση των παικτών του Ερυθρού Αστέρα.

Αφού συνεχάρη στην κάμερα της EuroLeague τον Βασίλη Σπανούλη για το κατόρθωμά του να γίνει ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της EuroLeague από το 1958 κι έπειτα, ο Γιώργος Μπαρτζώκας εξήγησε γιατί χρησιμοποίησε στο Βελιγράδι διαφορετικό ροτέισον από εκείνο που είχε χρησιμοποιήσει πριν από δύο βράδια στη Βαρκελώνη, με αποτέλεσμα ο Ολυμπιακός να κερδίσει τον Ερυθρό Αστέρα με το μεγάλο καλάθι του Γιώργου Πρίντεζη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιώργου Μπαρτζώκα:

"Όπως κάθε νίκη στη EuroLeague, έτσι και αυτή ήταν σημαντική. Δεν μπορείς να υποτιμήσεις κανέναν. Δεν μπορείς να χαλαρώσεις ποτέ. Όλοι είναι δυνατοί αντίπαλοι. Το είδαμε και απόψε. Ο Ερυθρός Αστέρας έπαιξε ένα εξαιρετικά καλό ματς, με ένταση, με μαχητικό πνεύμα, οπότε έπρεπε να παίξουμε πραγματικά καλά στο δεύτερο μέρος, να χρησιμοποιήσουμε διαφορετικούς παίκτες σε σχέση με τον προηγούμενο αγώνα. Έπρεπε να ματσάρουμε την ενέργειά τους και το κάναμε. Πρέπει να πούμε ότι δεν κάναμε και άσχημη δουλειά αυτή την εβδομάδα, είχαμε δύο εκτός έδρας αγώνες και νικήσαμε και στους δύο".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ EUROLEAGUE ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ