ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μπαρτζώκας: "Νιώθαμε εξουθενωμένοι, ακόμα και οι προπονητές"

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας στον αγώνα Ολυμπιακός - Βιλερμπάν (15/1/2021)
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας στον αγώνα Ολυμπιακός - Βιλερμπάν (15/1/2021) EUROKINISSI

Η αντίδραση του Ολυμπιακού μετά από την εντός έδρας ήττα από τη Βιλερμπάν άφησε ευχαριστημένο τον Γιώργο Μπαρτζώκα που μίλησε για διπλή αξία κάθε νίκης στη EuroLeague από εδώ και στο εξής.

Πολύ χαρούμενος για την αντίδραση που έδειξε η ομάδα του μετά από την ήττα στο ΣΕΦ, αλλά και πολύ κουρασμένος δήλωσε ο Γιώργος Μπαρτζώκας μετά από τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Βιλερμπάν στο Αστρομπάλ. Ο Έλληνας προπονητής μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τους Γάλλους και εξήγησε ότι από εδώ και πέρα καθε νίκη θα έχει διπλή αξία καθώς δεν υπάρχει εύκολο ματς στη EuroLeague.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιώργου Μπαρτζώκα:

"Ηταν ένα πολύ σκληρό, ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Νιώθαμε εξουθενωμένοι, ακόμα και οι προπονητές. Πρώτα απ' όλα, θεωρώ ότι ήταν ένα από τα πιο δύσκολα ματς της σεζόν. Σέβομαι τη Βιλερμπάν για το ρόστερ και για τον τρόπο με τον οποίο παίζει, για εμάς είναι δύσκολο να την ματσάρουμε. Είχαμε καλή ανταπόκριση μετά από το χαμένο ματς της περασμένης Παρασκευής, ήρθαμε εδώ και παίξαμε έχοντας βέβαια τον Χασάν Μάρτιν μαζί μας που μας βοήθησε πολύ.

Παίξαμε ως ομάδα, είχαμε υπομονή και ακόμη και στις δύσκολες στιγμές του αγώνα, όταν ήμασταν πίσω στο σκορ, βρήκαμε λύσεις για να γυρίσουμε και να ισοφαρίσουμε το παιχνίδι με το τρίποντο του Σλούκα. Στο τέλος, στην παράταση, κυριαρχήσαμε μέσα από την άμυνά μας. Είχαμε εννέα μπλοκ, τρία στην παράταση και σπουδαίες βοήθειες,για να πάρουμε τη νίκη. Συγχαρητήρια στην ομάδα μου. Αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε σε ένα σταυροδρόμι, είμαστε στον δεύτερο γύρο και κάθε ματς αξίζει διπλά. Κάθε ματς είναι τελικός γιατί υπάρχουν πολλές δυνατές ομάδες στη EuroLeague. Δεν υπάρχει κάτι εύκολο".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ EUROLEAGUE ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ